Toko

Aloitamme möllitoko-ryhmässä elokuun lopulla. Tavoitteena on syksyn aikana saada kaikki alokasluokan liikkeet hiottua kuntoon ja saada pari epävirallista kilpailuakin käytyä.

Keväällä alamme kilpailla alokasluokassa, jos ollaan edistytty hyvässä vauhdissa. Lähdemme tavoittelemaan koulutustunnusta eli TK1:stä , siinäpä meille ensi vuoden projekti.


Agility

Syksyllä käymme agilityn jatkokurssilla ja ehkä loppukeväästä voisi kisaillakin jo epävirallisesti. Riippuu siitä miten edistytään jatkoryhmässä.

Syksyn tavoitteena saada kaikki esteet sujumaan, ohjaaminen ja yhteistyö paremmaksi, sekä oppia suorittamaan helpohkoja ratoja Jaden kanssa.


PK-jälki

Jälkeä ja esineruutua tehdään pitkälle syksyyn. Tavoitteena saada ruutu sujumaan. Jälkeä on tarkoitus pidentää ja vanhentaa, kiirehtimättä liikaa.  Loppusyksyn tavoitteeksi 100m jälki, 5 keppiä, puoli tuntia vanhentunut. Ruudussa esineen tuomiset nopeammiksi.

Keväällä jatketaan näiden parissa siitä mihin asti on päästy. Ensi kesänä ajetaan toivon mukaan jo vähän vaikeampaa jälkeä (pitempää, kulmia, janalähtö).


BH-koe

Alamme harjoitella BH-koetta varten syksyllä tokoilun ohessa. Kaupunkiosuutta varten meidän pitäisi alkaa myös liikkumaan enemmän "ihmisten ilmoilla". Hihna-etiketissä parantamisen varaa edelleen.

BH-koe olisi ajankohtainen aikaisintaan keväällä.


Näyttelyt

Tarkoituksena käydä syksyllä kahdessa näyttelyssä, tavoitteena ERI. Ensi keväälllä tulossa useampi näyttely ja ensimmäistä sertiä lähdetään metsästämään :)

Nätossa tulen käymään Jaden kanssa myös, jotta oppisin itsekin sen esittämään. Myös mätsäreissä käydään pyörähtämässä aina, kun siihen on mahdollisuus.


Muut

Alamme pyöräillä syksyllä mm. treeneihin (edestakaisin n. 8km), ja siinä samalla saadaan Jadelle kestävyyttä ja lihaskuntoa (kuten myös minulle!). Aluksi opetellaan kulkemaan pyörän sivussa nätisti ja tehdään vähän lyhyempää lenkkiä. Tarkoituksena ei ole näännyttää kumpaakaan meistä ;)

Lenkillä opetellaan edelleen ohituksia ja yritetään karsia sitä turhaa hösöttämistä, mitä alkulenkistä ilmenee. Tarkoituksena myös tehdä erilaista lenkkiä eri paikoissa ja saada vähän harjoittelua BH-koetta varten.

Syksyn tai kevään aikana Jadelta tullaan myös kuvaamaan kyynäreet ja lonkat, sekä silmät peilataan. Toivotaan tietysti hyviä terveystuloksia pirpanalle!

Lisäilen näitä, kun tulee mieleen.