Tälle päivälle minulla oli kovasti suunnitelmia. Aamusta piti mennä agiliitämään ja ehkä vähän treenaamaan sitä hyppyrinkiä. Herätyskello oli kyllä soimassa: tunti sovitun ajan jälkeen. Liekö tavallista blondiutta vai vieläkö voi vedota flunssan sekoittamiin aivoihin...? Harmitti tosissaan, kun treeni olisi tullut tarpeeseen!

No illalla pääsimme kuitenkin tokoilemaan Linnanmaalle Paulan kyydissä alkuperäisen suunnitelman mukaan. Jadella oli hurjasti energiaa, emännällä vähän vähemmän, mutta saatiin me jotain tehtyäkin.

Paikallamakuussa otin nyt lyhyempää pätkää, n. 30 sekunnin pätkiä, koska Jade yritti leväyttää na takajalat taas sivuille. Jännä muuten, että tämä ongelma on nimenomaan kun treenataan liikettä ryhmässä. Olisiko siis jotain sijaistoimintaa? Itseksemme treenatessa minuutin paikallaolo makuultaan sujuu hyvin.

Lopussa otin yhden minuutin paikallaolon, joka meni ihan hyvin kovasta häiriöstä huolimatta. Jouduin kuitenkin kieltämään kesken liikkeen, kun näin, että Jade aikoo ottaa paremman asennon.

Sivulletuloja otin useamman eri liikkeiden välissä. Jonkin verran paikka oli taas hakusessa, ja tuntuu, että nyt ollaan junnutettu sitä täydellistä sivullemenoa vähän liiankin kanssa.

Luoksetulot olivat hyviä ja vauhdikkaita. Näissä edelleen vedätän lopussa välttääkseni törmäyksen, mutta tätä pitäisi alkaa häivyttää pois. Muuten ihan kohdallaan tämä liike.

Seuraamisessa tein n. 10 metrin pätkää ja täyskäännökset, mitkä meni todella hyvin, kun minulla ei ollut mitään palkkaa valmiina kädessä. Patukan kanssa edisti, samoin kuin otin lihapullan valmiiksi käteen. Joten jatkossa palkka tulee "puskasta", se ei ole koko ajan näkyvillä ja tavoiteltavissa.

Jäävistä liikkeistä otin liikkeestä seisomisen, jota ei olla treenattu vähään aikaan ryhmässä. Jade vähän ihmetteli ensimmäisellä kerralla ja otti muutaman askeleen perääni. Toinen kerta meni oikein hyvin. Liikkeestä maahanmenoa ollaan jonkin verran treenailtu kotona, sitäkin voisi pikkuhiljaa alkaa ujuttaa mukaan ohjelmaan.

Luoksepäästävyydessä Jade nousi seisomaan tervehtiäkseen ensimmäisellä kerralla, mutta toisella kerralla istua napotti sivussa ja piti kontaktin.

OK treeni ja tarpeeseen, ei koira eikä emäntä missään hyvässä vireessä tänään. Positiivisinta oli erinomainen häiriötreeni. Paikallamakuuta pitää treenata lisää ja jäävät mukaan harjoitteluun.


885144.jpg

Tokoilua suunnitelmissa seuraavaksi lauantain mölliryhmässä. Jotain pientä treeniä otetaan myös itseksemme.