Jadella on taas karvanlähtö aika... Mustia karvapalloja näkyy joka nurkassa ja turkista saa olla nyppimässä harmaita huituloita vähän väliä! Mistä sitä karvaa edes löytyy tuolla? Vastahan se tiputti kaiken ;)

Karvoihin liittyy tämäkin; jotain kutinaa on ollut Jaden jaloissa, niitä se on kirputtanut hampailla öiseen aikaan ja aamuisin olen tarkastanut onko kaljuja laikkuja. Olen hoidellut kutinaa perusvoiteella ja sellaisella kutinaa vähentävällä suihkeella. Lisäravinteena meillä on bioteeni-valmisteita joiden pitäisi auttaa turkin kuntoon ja kiiltoon. Tilasin myös täältä helpotusta asiaan.

Seuraavana meillä on edessä ruokavalion vaihto, mikä tietysti vähän harmittaa, kun ostin 15kg säkin tuota Nutroa. Mutta minkäs teet. Huomenna Mustiin ja Mirriin ja uutta muonaa katselemaan. Täälläkin ajattelin pistäytyä. Kokonaan ei ole tarkoitus siirtyä barffaamaan, mutta tuon kuivamuonan lisukkeeksi voisi jotain hankkia.

Ruoka- ja karvajutuista muuhun: emäntä on ollut flunssainen tämän viikonlopun, eikä Jaden kanssa ole puuhailtu lenkkeilyä ja kotitokoilua ihmeellisimpiä. Olen naksutellut peruspaikkaa ja nyt se alkaa sujua taas entiseen tapaan mallikkaasti. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä joku aamu agilitämään, kun viime harkatkin jäi sairastelun takia väliin. Eiliset tokotreenithän oli peruttu agilitykisojen vuoksi ja olisivat ne muutenkin jääneet väliin.

Ensiviikolla olisi myös mätsäri-menoa, mutta katsotaan nyt miltä tuo karvaton koira näyttää loppuviikosta :D

    
       861688.jpg


Mitäs muuta? Uutta koirakuva-haastetta odotellen kohti ensi viikkoa :)