Blogsun päivittelyä siis.

Seinäjoen näyttely jää meiltä väliin kahdesta syystä: ei ole kyytiä ja Jaden juoksu on luultavasti noihin aikoihin (lokakuussa), eli se voi olla melkoisen karvattomassa kunnossa. Nythän tuo on alkanut urakalla tiputtaa karvojaan. Tänään, kun tulin aamupäivällä kotiin, näytti siltä, että joku on käynyt täällä höyhentämässä Jaden - niin uskomaton määrä karvaa joka puolella!

Emme siis ole menossa mätsäreihinkään viikonloppuna, vaikka alunperin aikomus oli. Jadella on myös pari karvattomampaa laikkua jalkoissa, niin turha sitä on ainakaan menestymisen toivossa mätsäriin kiikuttaa. Kokemusta ehdimme hankkia myöhemmin kehäkäyttäymiseen, käydään nätossa ja ennen Oulun KV:tä yhdet mätsärit.

Oulun KV jää siis meillä tämän vuoden viimeiseksi näyttelyksi, ellei joku tilapäinen mielenvika saa minua ilmoittamaan Jadea messariin (mitä en usko!). Tauko tekee varmasti hyvää. Saa pentu kasvaa ja kasvattaa turkkia... ;) Katsotaan sitten mitä vuosi 2008 tuo tullessaan näyttelyiden osalta.

Huomenna meillä on tokoa, sunnuntaina voisi käydä tekemässä jälkeä, jos on jaksuja (edelleen flunssainen olo). Alkuviikosta meillä on yhteiset toko-treenit Linnanmaalla ja pitäisi myös ottaa agi-treeniä (nähtävästi!) tiistaille tai keskiviikolle. Tällaisia suunnitelmia taas.

Ja mitä eilisiin agi-treeneihin tulee, niin häpeänpuna on jo laskenut poskilta ;) Eiköhän me tästä porskuteta vain eteenpäin.

861691.jpg


Eli päivittelyn osalta muokkauksia näyttelykalenteriin ja kalenteriin (miksiköhän nekin on erikseen, ei voi tietää).

Toimiiko muuten kenenkään muun Vuodatus ihan tuskallisen hitaasti esim. gallerian ja kommentoinnin suhteen? Vai onko se mun kone, mikä tökkii? :)