Agiliitoa siis tokoilun vaihteeksi. Pakkohan sitä oli taas hallille lähteä, vaikka viime aikoina inspiraatio agilityyn on ollut täysin kateissa, johtuen siitä, että vähän liian vaikeita treenejä on ollut meille ja siihen sitten Jaden karkailut päälle.

Nyt ajatuksena oli harjoitella pientä hyppyrinkiä osissa, eli irtoamista ja ohjaamista, sekä vähän käydä läpi vanhoja tuttuja juttuja. Tarkoituksena mukavat, hallitut pikkutreenit.

Aloitimme pujottelulla. Siinä ohjaan vieressä namilla vedättäen. Vauhtia on jo kivasti ja jopa jonkin verran homman ideaa älytty. Edistystä sekin.

A-este meni ok. Hihnassa otan sen vielä, vaikka melko hyvin pysähtyy jo alastulo-kontaktille. Kolme toistoa tässä.

A:n jälkeen rengasta vedättämällä namilla edestä, kahdesti.

Sitten hyppyrinkiä, jossa parhaimmillaan Jade meni neljän esteen yli hallitusti. Kahdesti karkasi tässä Poppiksen luokse, eli edelleen tässä tökkii jokin ja pahasti, luultavasti ohjaamisessa ja vauhdissa jne... Mutta hyviä onnistumisiakin saatiin loppuun. Ehkä tämä ei niin toivotonta olekaan.

Keinu lopuksi kahdesti, kahden viikon tauon jälkeen ja yllättävän hyvin meni. Sain käveletettyä Jaden keinun kokonaan, se oli rauhallinen, söi namit keinulta ja malttoi odottaa vapautusta kontaktilla. Tauko oli kyllä erittäin hyvä hirvittävän junnuttamisen ja jankkaamisen sijasta, missä Jade vain paineistuu. Keinussa Paula auttoi niin, ettei se rämähdä maahan.

Kepit vielä vauhdilla "loppuhuipentumaksi" ;)

Todella tarpeellinen ja hyvä treeni, etenkin tuo keinussa edistyminen antoi toivoa, että ehkä tästä vielä tulee jotain. Hitaasti edeten! Saa nyt nähdä miten käy tuon jatkoryhmän, ensiviikolla seuraavat treenit. Ei meidän harrastamista ainakaan auta se, jos treenit ovat jatkossakin liian vaikeita meille ja Jade karkailee. Eli pitää miettiä tuota, jos treenaillaan lisää itseksemme vain.


           917700.jpg


Ja uniteemalla jatketaan kuvissa vauhdikkaaseen aiheeseen sopivasti. Tämän unisempia otoksia Jadesta ei vain pysty ottamaan. Tai ehkä jos veisin sen kahden tunnin pyörälenkille...ehkä sitten...

Viikonloppu alkaa meillä jo huomenna, mikä tarkoittaa aamuista jälkeilyä ja iltapäiväistä tokoilua uuden patukan kera (kiitos Team Hurjan sponsorille!). Lauantaina joko tokoillaan tai nätoillaan (tosin tällä hetkellä näyttää siltä, että ei olla menossa Oulun näyttelyyn), ja sunnuntaina taas jäljestämään. Ei ainakaan tule tekemisen puutetta...!

Tänään saatetaan pistäytyä vielä koirapuistossa ennen kuin rauha laskeutuu maahan.