Kas siinä pulma, koskien Oulun KV-näyttelyä. Voipi nimittäin olla, että jää tuo näyttely väliin Jaden karvojen (tai niiden puutteen) takia. Karvanlähtö on nyt pahimmillaan ja imuria ei ehdi edes pistää kaappiin, kun taas lattiat lainehtii mustaa villaa...! Ja kotikonstein hoidetut jalatkin ovat vähän säälittävän näköiset melkein kaljuine laikkuineen. Tähänhän on nyt kokeiltu ruoan vaihtoa, naksujen pakastamista, erilaisia voiteita ja kutinaa vähentäviä suihkeita, uimisesta on pidetty taukoa jne... Katsellaan nyt tämä viikko loppuun, perjantaina taidan sitten soitella eläintohtorille aikaa.

EH:ta kummempaa sieltä näyttelystä tuskin irtoaisi nyt ja sen huonompaa on turha mennä hakemaan, joten... Mutta onhan tässä vielä aikaa seurata tilannetta. Itse aion jokatapauksessa mennä katsomaan näyttelyä, pitäähän ne belgit seurata ehdottomasti, vaikka oma ei osallistuisikaan.

Melkoinen syysmyräkkä tänään, ei paljon tekisi mieli ulos astua... Mutta pitäähän tästä lenkille lähteä ja illalla vielä kouluunkin. Palailen huomenna blogin pariin koirakuva-haasteen merkeissä.

Mukavaa syyspäivää kaikille!