Pieni ja pikainen raportti tämän päivän mölliryhmän treeneistä. Kahdeksan koirakkoa paikalla. Hyvinä häiriöinä myös nurkassa sanomalehteä lukeva mies ja vetäjän oma koira kiinni pienen näköesteen takana, n. 5 metrin päässä meistä :)

Keskityttiin seuraamiseen ja hyppyyn. Aloitettiin luoksepäästävyydellä, mikä meni todella kivasti Jadella. Eli pysyy paikallaan ja kontaktikin alkaa olla parempi, edelleen vilkuilee välillä tulijaa, mutta huomattavasti vähemmän ja nopeammin.

Seuraamisessa saatiin kehuja, että meillä alkaa olla ihan mallillaan tuo, mutta tiiviimmäksi hihnassa seuraamisen saa ihan lyhyillä pätkillä. Otinkin sitten ihan muutaman askeleen pätkää ja iso palkka oikeasta paikasta ja kontaktista. Hienosti menivät seuraamiset, hyvällä kontaktilla ja kovassa häiriössä.

Hyppyä otettiin koirakko kerrallaan ja omaa vuoroamme odotellessa, otin Jaden kanssa luoksetuloa, kaukoja ja lisää seuraamista pätkissä. Luoksetulot olivat hyviä, samoin sivulletulot. Kaukot onnistuivat erinomaisesti, välimatkaa tosin vain metri. Palkkana patukalla revittelyä ja oikea käsi on naarmuilla, kun tuo ei tappele reilusti, vaan käyttää kynsiään!

Hyppy sujui hyvin, tokon yhteydessä emme ole sitä harjoitelleet, mutta agista tuttua puuhaa. Namikupille pysähtyi kuin seinään.

Ihan lopuksi otin perusasennossa kontaktia, kun loput ottivat hypyn ja Jaden kontakti pysyi hienosti.

Tosi hyvät treenit. Ihana aurinkoinen ilma kävellä Kuivasjärvelle ja Jii tassutteli hyvin maltillisesti ja kauniisti hihnassa. Ensi viikolla möllitokot jäävät väliin, kun ollaan Oulun KV:ssä. Apua...! ;)


940680.jpg
Neiti Karvaton päivystämässä ikkunan edessä.