Koska heräsin lauantai-aamuun edelleen hyvin flunssaisena huonosti nukutun yön jälkeen, jäi meillä tämän päivän tokoryhmä väliin. Jotain tokoilua piti kuitenkin ottaa, joten treenasimme Hietasaaressa ja avustajana/kuvaajana/häiriönä hääräsi pikkuveljeni Janne.

Meillä oli itseasiassa tosi hyvät tokoilut.

Alkuun paikallaoloa. Jade pysyi hyvin paikallaan, oikeassa asennossa makuulla. Menin noin 20 metrin päähän ja noin minuutin paikallaoloa.

Luoksetulossa vedätin namulla törmäyksen estääkseni, tämä toimi ja lopussa Jade osasi hiljentää vauhtia itse. Sivulletulotkin toimivat näppärästi.

Perusasennossa otimme häiriöitä niin, että Janne kulki Jadea kohti tai sen vierestä, välillä juosten. Tämä oli meillä kotiläksynä edellisistä mölli-harkoista. Kontakti pysyi hyvin, alun ihmettelyn jälkeen. Ohijuoksemisessakin saatiin pari onnistumista.

Sitten seuraamista, jonka Janne videokuvasi minulle. Videolta näkyy oma mokailu: heti, kun laskin katseen maahan tai Jadeen päin, Jade alkoi edistää ja kulki vinossa. Kun katsoin menosuuntaan, oli Jaden kontakti hieno, samoin paikka. Täyskäännöksissä pari erittäin hyvää suoritusta, yksi löysempi, missä Jade jäi jälkeen.

Lopuksi leikitin Jadea motskarilla, kun Janne ajoi meidän vierestä skootterilla (Jade pelkää mopoja). Tämäkin oli tosi hyvää harjoitusta Jadelle, joka suhtautui heti lenkillä ihan erilailla ohikulkeviin mopoihin.

Pari kuvaakin Janne meistä nappasi tokoilemassa.

885138.jpg

885259.jpg

885140.jpg
Käsi jo taskussa, luoksetuloa vauhdilla.

885151.jpg

885142.jpg

885146.jpg

885147.jpg
Ja palkkausta!

885159.jpg

885156.jpg
Kaikki kuvat (c) Janne