Siitä siis ulkoasun hienosäätö tällä kertaa. Olimme aikaisemmin Jaden kanssa lenkillä meren rannassa, minulla oli kamera mukana (kuinkas sattuikaan) ja otin kuvia punastuneesta luonnosta. Jossain takaraivossa ajatus siitä, että varmasti koirakuva-haasteessa on kohta aiheena syksy, ihan varmasti...! (Kuka muka ottaa tällaiset jutut liian tosissaan?)

Jaden kanssa oli vaihteeksi taas ilo kulkea metsissä, hihnassa. Se käveli rauhallisesti, turhia nykimättä ja tuntui nauttivan remmilenkistä. Vapaana kiitäminen on meillä tauolla siihen asti, että neiti Jii kasvattaa taas korvat päähänsä. Siihenhän voi kulua tovi...

Ounastelen täällä, että Jaden juoksut ovat kohtapuolin alkamassa. Puoli vuotta kohta ekoista juoksuista ja karvathan se pudotti viimeksikin juuri ennen juoksua, joten... Odotellaan. Ehkä tuo viimeaikainen höperyys ja suoraansanottuna pässiys johtuu hormonien heittelystä. Tokoillessakin se tietty kipinä on kateissa ja hommat tehdään vähän puolivaloilla. Ihanaa tämä murkkuikäisen kanssa elo. Auttaa kummasti karkoittamaan aina välillä orastavaa pentukuumetta...! ;)

Oulun KV:seen aikaa enää muutama hassu viikko. Jännittää, että missä karva-kunnossa Jade on silloin, nyt näyttää vähän säälittävältä rassulta. Biotiini-valmistetta olen ujuttanut ruokaan mukaan (aluksi meni muuten nuo tabletit kuin nameina suusta alas, ehdin jo ajatella, että tämähän on helppo tapaus!). Ne täältä tilaamani tuotteet turkinhoitoon eivät ole vieläkään tulleet, ja asiakaspalvelu on töykeää, joten en tule tilaamaan sieltä enää mitään, enkä suosittele muillekaan: halvempaa ja helpompaa tilata tuotteet omaan apteekkiin.

Loppuviikon suunnitelmia... Huomenna agilitya illalla, katsotaan mille aletaan siellä. Mitään kahdeksan esteen hyppyrinkiä en tule edes yrittämään, koska emme ole sillä tasolla, enkä halua vahvistaa Jaden karkailua. Eli vähän omaa harkintaa mukaan jatkoryhmän harkkoihin. Perjantaina taukoillaan ja äipällä on hemmottelupäivä. Lauantaina tokoillaan ja jos jaksaa (pitäisi jaksaa!) niin nätoillaan myös. Sunnuntaille ajattelin jälkeä. Siinäpäs puuhaa tälle parivaljakolle.


        897722.jpg