Nyt vuorossa siis mölliryhmän treenit KAS:sin hallilla. Mennessä satoi vettä ja Jaden remmissä kulkeminen oli jotain ihan muuta kuin kaunista. Hermohan siinä oli mennä ja menikin. Itse tokoilussa Jadella sitten riitti virtaa.

Ihan alkuun luoksepäästävyyttä. Jade katseli vähän, että kuka sieltä on tulossa ja millä asialla, mutta istui sivussa ja hyvän kontaktinkin sain koiraan namien avustuksella.

Sivulla maahanmenoa seuraavaksi. Pari onnistunutta, ts. suoraa maahanmenoa. Tahtoi mennä vinoon, vaikka perusasento olikin suora.

Seisomisesta maahanmeno on meille helppo nakki. Oikeassa asennossa tulee maahan ja nopeasti. Kaukojahan me olemme harjoitelleet jo jonkin aikaa, joten tässä ei ollut mitään uutta meille.

Hyppyä treenattiin ringissä, jossa Jade kuumui, kun edellä oleva pari juoksi aina esteelle. Muuten hyppy sujui odotetustikin hyvin, matalalla tasolla este.

Luoksetuloa otimme viimeiseksi. Todella nopeaa ja iloista meininkiä, palkkasin patukalla repimisellä.  Tähän yhdistettiin myös sivulletuloa, jossa asentokin osui nappiin joka kerta. 

Loppuun vielä seuraamispätkä, perusasentoon ja irtoaminen putkeen. Seuraamisen otin hihnassa, mikä meillä ei todellakaan ole niin vahvaa kuin vapaana seuraaminen (muistutus: harjoittelua!) ja kontakti olikin vähän hakusessa. Putkelle irtoaminen ei ollut putkihullulle ongelma.

Hyvät treenit taas häiriössä. Jade oli vaihteeksi innolla mukana. Kotimatkan neiti Jii käveli kuuliaisesti ja nätisti ollenkaan nykimättä, olihan saanut jo purkaa enimmät energiat treeneihin. Nätoon olisin halunnut jäädä, mutta jotenkin ei tuntunut hyvältä idealta yhdistää nyt tokoilua ja nätoilua. Pitää nyt katsoa josko ensi viikolla mennäänkin sitten vain nätoon.


861689.jpg


Huomenna joko tokoillaan tai käydään ottamassa agitreenit. Jälkimmäinen olisi enemmän tarpeeseen, mutta ensimmäinen on tällä hetkellä paljon hauskempaa...