Jaden keskittyminen treeniin ei ollut nyt kovin kummoista, mutta ihan kunnolliset tokoilut saatiin aikaiseksi. Aika varmastikin Jaden juoksu alkaa parin viikon sisällä, se kyllä näkyy neidin olemuksessa ja ihmeellisissä tempauksissa.

Seuraamisessa edisti vähän ja käännöksissä jäi jälkeen. Muutaman hyvän ja tiiviin seuraamispätkän sain, mutta ei tosiaankaan mikään nappisuoritus tässä. Seuraaminen hihnassa oli melko ponnetonta, olemattomalla kontaktilla, enkä alkanut nyt junnuttaa sitä parin metrin pätkiä enempää.

Jäävissä liikkeestä maahanmeno on kohdillaan. Liikkeestä seisomisessa otti pari askelta perään, mutta kolmannella toistolla pysähtyi käskystä, apuna pieni käsimerkki.

Luoksetuloissa oli ainakin vauhtia ja intoa! Suoraan tuli myös istumaan eteen, eikä törmännyt, vaikka kovaa vauhtia tulikin kohti. Sivulletuloissa oikea paikka löytyi taas erittäin hyvin.

Paikallaolo sujui kisamaisena liikkeenä hyvin. Oikea asento pysyi koko ajan. Vähän levottoman oloisena vilkuili ympärilleen koko ajan, mutta pysyi hyvin paikoillaan. Myöhemmin otin paikallaolon n. 20 metrin etäisyydellä, jossa Jade nousi kahdesti makuulta istumaan katsellessaan maailman menoa... Ihme touhua... Otin loppuun n. 10 metrin etäisyydellä paikallaoloa ja pysyi maassa, oikeassa asennossa ja jotain kontaktin tapaistakin oli nähtävissä.

Kaukot menivät hyvin. Ei liikkunut paikaltaan. Otiin pariin kertaan kaukoja, jotta sain kontaktia paremmaksi.

Luoksepäästävyydessä Jade istui sivulla ja kontakti oli parempi kuin koskaan aikaisemmin. Ei liikahtanutkaan sivulta.

Tämän illan tokoilussa mallillaan olivat paikallaolo ja luoksepäästävyys. Hihnassa seuraamista ja liikkeestä seisomista pitää treenailla enemmän. Kaikki muu oli suht kohdillaan, ja paremmassa vireessä sujuu todella hyvin, eli noihin em. nyt hiomista. Paikallaolossa pitää näköjään harjoitella tuota pitempää etäisyyttä myös.


       932639.jpg


Tokoilut jatkuvat lauantaina mölliryhmässä ja sitä ennen otetaan pikkutreeniä kahdestaan. Huomenna mennään jäljelle aamusta, jos sää suosii meitä, ja tiedossa onkin sitten jo pitempää, vanhempaa jälkeä. Uusilla kujeilla jatketaan.