Eilen pääsimme Virpiniemeen tekemään jälkeä ja ruutua, ja työnteon jälkeen laavulle makkaranpaistoon. Mukana menossa tällä kertaa minun ja Jattusen lisäksi, Pamu ja Poppanen, sekä Reeta ja Sinna-tervu.

Jaden ruutu oli taas hiukan ongelmallinen. Hienosti ampaisi ruutuun ja löysi esineen nopeasti, lähti myös tuomaan sitä minua kohti vauhdilla, mutta... Muutaman metrin päähän minusta jäi sitten makoilemaan esineensä kanssa. Ehkä itse tällä kertaa riekuin liikaa siellä ja Jade sitten käsitti sen puuhan leikiksi. Näytti jo siltä, että en saa ruudusta yhtään hyvää suoritusta, mutta päätin sitten Poppasen esineitä viedessäni päästää vielä Jaden kerran ruutuun. Ihan ruudun takaa keskeltä löytyi esine, tarttui mukaan ja siinä vaiheessa menin sitten itse kyykkyyn maahaan, ihan hiljaa olin, ja heilutin nahkahanskaa siinä leikkiinkutsuna, ja Jade toi esineen minulle käteen asti ja riehutin hanskalla palkkioksi.

Eli ruudussa jatkossa pitää katsoa tuota omaa käyttäytymista ja palkkaamista. Liiallinen kehuminen ja kouhottaminen ei ainakaan tuottanut toivottua tulosta eilen!

Jälki oli n. 150m pitkä, kuusi keppiä, yksi 90 asteen kulma, maasto kosteaa sammallikkoa, tuuli navakka. Jälki vanheni tunnin. Jade eteni jäljellä todella hyvin. Annoin nyt enemmän tilaa työskentelyyn, eli lisää liinaa. Pysyi hyvin jäljellä, ei siksakannut ollenkaan, ajoi kulman tarkasti. Kepeistä nousi viisi, yhden päältä käveli, mutta ei nostanut sitä.

Minulla oli tarkoituksena nyt harjoitella sitä keppien luovutustilannetta ja jäljen jatkamista. Rauhallisuutta ja malttia kaipaan siihen pienen tauon muodossa. Palkkaamisessa taas hitautta. Noihin samoihin asioihin saa kiinnittää huomiota taas ensi kerralla.

Kokonaisuudessa olen todella tyytyväinen Jaden jälkeen. Se oli hyvää työskentelyä. Rauhallisempaa jo huomattavasti. Taas uusia pikkuvinkkejä ja huomioita muistettavaksi seuraavalle jäljelle.


1011837.jpg

Laavulta en ehtinyt saada kovin hyviä kuvia illan jo hämärryttyä. Muutaman avantgardisen otoksen laitoin web-albumiin esille, jo huumorin vuoksi. Kuvista voi hyvällä tuurilla ja mielikuvituksella siis erottaa kaksi gronttua ja tervun, sekä epämääräisiä ihmishahmoja.

1011851.jpg

Mukava reissu kaikenkaikkiaan ja tosi hyvää treeniä tälle kaksikolle. Kiitos kyydityksestä Reetalle ja molemmille tytöille koirineen kivasta seurasta! Ja taas almanakat esille milloin ehdittäisiin porukalla uudestaan reissuun.

Huomenna olisi tarkoitus käydä samoilla kulmilla jälkeä tekemässä, raportti seuraa myöhemmin toivottavasti onnistunein kuvin...!