Tauon jälkeen agilitya. Erittäin hyvä pikkutreeni, ei liikaa toistoja, vaan hauskanpitoa ja runsaasti kehuja.

Pujottelua alkuun. Treenasimme ensin uudella tyylillä kepeille irtoamista ja sitten otin koko sarjan kahdesti. Aika hyvin onnistui, eikä kädellä viemistä tarvinnut liioitella, vaan Jade pujotteli jo suht mukavasti vähemmälläkin vetämisellä.

Rengas+putki sujui kanssa mainiosti. Ensin otin pelkän renkaan ottaen toisella puolella vastaan, sitten lähetin sivusta renkaaseen ja putkeen. Hyvin irtosi.

A:ssa kaksi toistoa. Edelleen Jade hihnassa, mutta niin löysällä, että hihnasta ei apuja. Hyvin pysähtyy alastulokontaktille ja malttaa rauhassa odottaa vapaa-käskyä. Tämä on kontakteista meillä parhaiten hallussa.

Pieni rata, U:n muotoinen hyppy+hyppy+putki+hyppy+hyppy. (Nämä sarjat voisi varmaan selittää helpomminkinkin...) Omaan ohjaamiseen sain taas tosi hyviä neuvoja Pamulta, ja ratakin saatiin onnistumaan hyvin.

Lopuksi keinu. Yksi toisto. Jade oli tulossa keinulle ihan reippaana ja yritti varastaa keinulle laitetut makkiksetkin ennen aikojaan. Ei siis sitä tavaanomaista luimistelua ja paineistumista ennen keinua. Vauhdikkaasti meni keinun kokonaan läpi, niin että minä pidin löysästi hihnasta kiinni ja Paula laski keinua alas, niin ettei se rämähtänyt. Todella hieno juttu! Ei pelännyt enää, ja suorituksessa oli itsevarmuutta ja vauhtia. Siihen oli hyvä lopettaa.

Vielä kerran rengas+putki palkaksi hienosti menneestä keinusta.

Otimme treenin loppuun vielä keinun rämistelyä samalla, kun leikitin Jadea patukalla ja Jade juoksi putkenkin pari kertaa läpi. Ei juuri kiinnittänyt mitään huomiota keinun kolinaan, vaan keskittyi täysillä leikkimiseen. Tosi hyvää harjoittelua tämäkin meille!

Kiitos taas Pamulle neuvoista ja kyydistä! :)

974123.jpg

Agista blogi-asiaan: teen suursiivouksen blogin galleriaan, ja jotkut vanhat kirjoitukset kuvineen voivat kadota. Yritän laittaa vanhemmat kuvat talteen Picasan galleriaan, mistä niitä voi käydä katsomassa.