Olipas meillä mukava aamupäivä Hietasaaren metsiköissä kulkiessa. Tarkoitus oli tehdä Jadelle ja Dinalle jäljet, mutta teinkin sitten vain Dinalle jäljen (pakko, toinen oli niin innoissaan!) ja muuten vain samoilimme luonnossa, Jaden juostessa tuhatta ja sataa jokapuolella.

Eksyimme myös Ponipolulle, joka oli todella mutainen ja upottava vesisateen jäljiltä, ja Jade nautti loikkiessaan syvissä kuralammikoissa, hörppien samalla ah niin puhtaan näköistä ruskeaa vettä. Pakko oli käyttää sitä mutka melkein myrskyävässä meressä uimassa ja putsailemassa. Se olikin sitten vuoden viimeinen virallinen uintireissu.

Kotona laittelin Yrjölän puurot tarjolle, kun aamusyönnit jäi nukkumatin takia väliin. Jadelle kyllä maistuu puuro erinomaisesti, nopeasti tyhjenee ruokakuppi puurosta ja lisääkin ottaisi, jos annettaisiin. Hyvä juttu. Ei sen puuron keittäminenkään niin hankalaa ole. Mitä nyt kämppä haisi kaksi päivää valkosipulille, kun laitoin sitä puuron sekaan runsaalla kädellä ;)

Mustista ja Mirristä tarttui mukaan ne töppöset, joita olen jo pitempään kaipaillut Jaden takatassujen suojaksi nyt viileällä ja kostealla säällä. Jospa nekin auttaisivat noiden tassujen ihon kuntoon.

Sellaisia sekalaisia kuulumisia. Jaden juoksut ovat alkamassa ihan näinä päivinä, pojat vinkuvat lenkillä jo siihen malliin. Joten ohjatut treenit jäävät nyt tauolle ja tokoillaan+jälkeillään sillä välin. Sunnuntaiksi olimmekin suunnitelleet jonkinmoista laavu + makkaranpaisto + herkuttelu + jotain jälkeäkin pitäis tehdä - reissua. Siitä sitten kuvia viikonloppuna!

972075.jpg

UUTTA BLOGISSA:

Pistin tulevat näyttelyt uusiksi sivulla olevaan laatikkoon. Elikkäs näillä näkymin näyttelyvuosi 2008 startataan Kajaanin KV:ssa tammikuussa. Jokunen näytelmä siis suunnitelmissa tulevalle keväälle.

Uusia linkkejä löytyy myös, käykääpäs kurkkimassa mitä kuuluu Miroku-huskylle ja Niima-grontulle, sekä Daimi-tervulle!

Ja jos tuota kuvaa ihmetelette, niin voin kertoa, ettei tiedossa taida enää olla kuvia Jadesta ilman pokaalejaan... ;)