Tarinoita tokoilusta. Pieni katsaus meidän liikkeisiin, millä mallilla ovat. Möllitoko-kokeeseen valmistaudutaan ja kisaamaan oikeasti ensi vuoden alussa.

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS:

Jade pysyy hyvin perusasennossa ja kontaktikin on jo parempi. Tosin pälyilee kyllä tulijaa epäluuloisena välillä. Ongelmana ei ole pelokkuus, vaan innokkuus. Tosin en pidä tätä kovinkaan isona ongelmana, koska useimmiten liike sujuu niinkuin pitääkin.

Enemmän pitäisi harjoitella perusasennossa kontaktia, kovemmassa häiriössäkin. Jäisi turha kyttääminen luoksepäästävyydessäkin pois.

PAIKALLA MAKAAMINEN:

Murhekryyninä edelleen ne takajalat, jotka saattaa leväyttää sivuilleen. Muuten pystyy olemaan pitemmänkin paikallaolon suht kovassa häiriössäkin.

Pitäisi ottaa taas lyhyempää pätkää, isolla palkalla, vahvistaakseni sitä oikeaa asentoa. Seuraavilla treenikerroilla keskityn siihen.

SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ:

Löysempää kuin vapaana seuraaminen, eli jätättää ja irtoaa turhan kauas käännöksissä. Tähänkin saatu ohjetta ottaa hihnassa ihan pikkupätkiä, muutaman askeleen seuraamisia, isolla palkalla.

Pitää kokeille motskarin kanssa ensi kerralla ja ehkä muutenkin vähän ennen seuraamista nostattaa viettitasoa leikittämällä patukalla. Eli tiiviimmäksi ja innokkaammaksi haluaisin tämän treenata.

SEURAAMINEN VAPAANA:

Iloista, reipasta, hyvällä kontaktilla. Käännöksissä voisi vielä hioa vasemmalle kääntymistä sulavammaksi. Tähän liikkeeseen olen tosi tyytyväinen silloin, kun se lähtee alusta asti menemään oikealla tavalla. Jos alkaa jätättää, osaa korjata itse. 95% hallussa, pientä hienosäätöä kaipaa ja varmuutta.

Tässäkin voisi treenata taas motskarin kanssa. Käännöksiin enemmän huomiota, ja seuraamista pitäisi taas ottaa videolle, että näkee itse miltä se oikeasti näyttää.

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO:

Täydellinen. Parhaiten hallussa. Heti käskystä innokas ja nopea maahanmeno, ilman apuja, ja pomminvarma paikallaolo.

Tämäkin olisi kiva nähdä videolta, mutta todella tyytyväinen olen tähän liikkeeseen meillä.

LUOKSETULO:

Todella hyvällä mallilla. Iloinen, nopea, ja varma suoritus. Ei mitään parannettavaa.

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN:

Samoin kuin maahanmenossa, käskystä pysähtyy kuin seinään. Tähän kuitenkin kova häiriö voi vaikuttaa sen verran, että ottaa muutaman pikkuaskeleen perään. 90% varma liike, ja ne loput 10% pitää saada harjoittelemalla tätä enemmän kovassa häiriössä.

VAPAA HYPPY:

Tätä on harjoiteltu kaksi kertaa. Luulen, että osaa tämän kuitenkin ilman sen suurempaa harjoittelua. Pitää yrittää agin ohessa kuitenkin kokeilla tokohyppyäkin aina välillä.


979652.jpg


Tämän päiväiset möllitokot siis peruttu, samoin ensi viikon treenit. Pitää treenailla itsekseen. Ja juoksutaukokin alkaa varmasti ihan piakkoin noista yhteistreeneistä.