Treenasin tänään Jaden kanssa tokoa puolentoista viikon tauon jälkeen. Tarkoituksena kerrata kaikkia alo-luokan liikkeitä, katsoa miten taukoilu ja hormonien hyrräys on vaikuttanut intoon. Treenailimme Hietasaaressa parkkiksella ja häiriöitä pyöri lähistöllä ihan mukavasti.

Seuraamista otin eniten. Jade seurasi hyvin innokkaana ja kontakti oli hyvä, paikkakin pysyi hyvin. Ainoastaan vasemmalle kääntymiset tuottivat hieman ongelmia ja pari kertaa Jade edisti niissä ihan liikaa. Useammalla toistolla sain kuitenkin vasemmatkin tiiviimmäksi ja olin ihan tyytyväinen seuraamiseen kokonaisuutena.

Liikkeestä seisominen oli tällä kertaa täydellinen. Edelleen käytän hyvin pientä käsimerkkiä käskyn yhteydessä, mutta se pitäisi jo häivyttää pois. Maahanmenossa jouduin käskemään kahdesti, eli nyt meni lahjakkaasti sekaisin jäävät. Johtuneeko tauosta, sillä ei Jade yleensä ole sotkenut jääviä, vaan kummatkin on sujuneet hyvin. Tuskin mikään iso ongelma ja pienellä treenillä luulisi korjautuvan.

Luoksetulot olivat taas oikein hyviä. Paikallaolot sujuivat myös erittäin hyvin. Otin yhden minuutin paikallaolon ja asento oli oikea, samoin kontakti pysyi hienosti. Otin myös pari lyhyempää paikallaoloa oikean asenoon vahvistamiseksi.

Palkkana oli patukalla revittelyä ja kovasti Jadella oli intoa treenailla taas. Hyvässä toko-vireessä, mutta ihan parhaimillaan Jade ei ollut missään vaiheessa. Sellaista pientä väsymistä ja huomion herpaantumista oli loppuvaiheessa, siksi päätinkin pitää treenin lyhyenä ja kivana loppuun asti. Parikymmentä minuuttia varmaan meni harjoitteluun.

Samalla tyylillä jatketaan treenaamista juoksun ajan. Kerran viikossa pyrin ottamaan kunnon treenin, sitten lenkillä ja kotona pikkuharjoituksia. Noita jääviä nyt taas kertaamaan, etteivät vain jatkossa sekoitu keskenään.


       1019541.jpg

      
Ensi viikolla ohjelmassa siis lisää tokoa ja jälkeä, jos viikonloppuna jaksaisi metsään asti lähteä.