Tämä viikko on kulunut treenien osalta laiskoissa merkeissä, koulujuttujen takia. Olen tokoliikkeitä ottanut Jaden kanssa lenkkien yhteydessä ja kotosalla, mutta tavallaan olemme jo jääneet juoksu-tauolle. Metsissä olemme kulkeneet ja nautiskelleet kirpeistäkin syyspäivistä. Torstaina kävimme moikkaamassa Jaden kasvattajaa, Saaraa sekä Tara-äitiä ja Tatti-puoliveljeä. Jade sai isommiltaan kyytiä ja kuono on edelleen vähän turvoksissa Taran antaman selkäsaunan jälkeen ;) Mutta mukavaa oli. Reissu venähti sitten yli puolen yön, kun me ihmiset juutuimme tietokoneen ääreen.

Tälle päivälle oli suunniteltu laavu-reissua, mutta väsymys vei voiton minusta tällä kertaa. Harmitti kyllä, koska tänään olisi ollut täydellinen päivä laavuilulle ja muutenkin sopivaa aikaa retkeen on vaikea löytää. Kävimme sitten iltapäivällä Hietasaaressa ja Dina ja Jade leikkivät kovasti kahdestaan, mitä on aina hauska katsella. Voi sitä ärinää ja pörinää, kun Dina innostuu leikkimään :)

Nyt alkoi myös syysloma, ja ainakin yhtenä päivänä teen Jadelle jälkeä. Pitäisi myös treenata ruutua taas, se on meidän heikoin lenkki edelleen tässä touhussa. Tokoilla pitäisi myös oikein urakalla. Jaden vire on ollut vähän hukassa, joten en ole sitten junnannut tokoakaan. Ehkä tauko tekee tässäkin asiassa hyvää. Agi-treeniäkin voisi ottaa... Laiskottelu loppuu tähän! ;)

Ilmoitin Jaden Kajaanin KV:seen. Tammikuussa jatkuu näytelmä-uramme, siihen asti taukoillaan ja opetellaan kehäkäyttäytymistä siinäkin ikävässä tapauksessa, että minä joudun Jaden esittämään. Toivottavasti saadaan kuitenkin kasvattaja taas paikalla!


998629.jpg

Huomenna töihin KAS:sin agility-kisoihin. Kunpa ei vain pakastuisi yön aikana. Nytkin sataa lunta...!