No nyt ollaan kotiuduttu. Melkoinen reissu, minkä meinasin jättää kokonaan väliin Jaden karvattomuuden takia, mutta onneksi mentiin kokeilemaan. Kannattihan tuo, kun tuomari ihastui Jadeen ja tytsä olikin sitten luokassaan paras (7 narttua nuorissa), paras narttu, lopuksi VSP saaden ekan sertin ja cacibin!!! Ihan uskomatonta.

Saara esitti Jaden, ja Jade kulki kehässä todella kauniisti. Tuomari viihtyikin sitten pitkän tovin rapsuttelemassa Jadea, kun tuli hampaiden ym. katselun vuoro. Kilpailuluokassa ja paras narttukehässä myös ravasi muutamaa pomppu-yritystä lukuunottamatta tasapainoisesti ja kauniisti.

Suomennetun arvostelun löydät täältä ja alkuperäisen kuvien alta. Norjan Leiffi on tästä lähtien meidän suosikkituomari ;)

Onnittelut myös muille belgikehissä pärjänneille! Diva (Sysisalaman Diiva) sai ERI:n ja oli PN2, Poppanen (Sysisalaman Dynamiitti) sai EH:n käyttäytyen kehässä kivasti, Kent (Taiga Doo's Adventurer) sai myös EH:n. Tervupuolella tuttu tyttö Sinna (Cousin's Priscilla) oli upeasti ROP ja Daimi (Energetic-Action's Daimm) PN4! Onnittelut omistajille!

 

       960610.jpg

960611.jpg


Tuo pienempi possu kuvassa huomattiin myyntikojussa jo ennen gronttukehää ja sanoin vitsillä, että jos voitetaan, niin tuo ostetaan Jadelle. Koko pottia ei saatu, mutta kyllä VSP:lläkin possu irtosi. Ja se pitää ääntä! Ihanaa! Paras palkinto Jaden mielestä :)


"Excellent type and size. Very nice feminine head. Correct mouth, dark eyes. Excellent ears. Excellent neck, shoulder, chest and rear angulation. In between coats, but excellent texture what is coming. At last one with breed-typical temperament, which also shows in her movement."


Saaralle erityiskiitokset, kun esitit taas Jaden upeasti ja sait puhuttua meidät ylipäätänsä paikanpäälle. OK, myönnetään, kasvattaja on aina oikeassa ;)

Nyt jäädään hyvillä mielin tauolle ja jatketaan urakkaa tammikuussa!