Tänään liikenteessä Jaden, Pamun ja Poppiksen kanssa. Kävimme tokoilemassa ja lenkillä Haukkiksella, mistä suuntasimme katsomaan toko-koetta Kempeleeseen, mutkan kautta ;) Nälkäiset blogisihteerit päättivät pistäytyä Batman-pizzalla matkan varrella.

Tokoilut menivät Jaden kanssa taas vähän niin ja näin. Keskittymisestä ei tietoakaan. Hyviä seuraamispätkiä oli, mutta siihenpä se jäikin. Turhautunut olo, kun se kerta osaa ja toimii välillä erinomaisesti, mutta nyt sitten on tuollaista haahuilua ja tonttuilua. Ihan omien hermojeni vuoksi tauko on paikallaan. Juoksun jälkeen siirrytään halliin jatkamaan harjoituksia.

Jaden ja Poppasen raisujen leikkien jälkeen ja jonkin aikaa metsässä tallusteltuamme, lähdimme katsomaan toko-koetta Kempeleen suuntaan. Ensimmäistä kertaa olin koetta seuraamassa, ja oli jokseenkin helpotus nähdä vähän epätäydellisempiäkin suorituksia. Ehkä mekin sitten uskaltaudumme jossain vaiheessa kokeilemaan.

Kokeen jälkeen palkintojenjaon ajaksi haimme pölkkis-kaksikon vähän haistelemaan maneesin tunnelmia ja hevosenkikkareita. Jaden kanssa otin ihan sivulletuloa ja perusasentoa, sekä kontaktia siinä pienessä hälinässä, ja todella kivasti Jade malttoi nyt keskittyä. Ehkä se ei ihan täysi luupää olekaan. Rukkasten teko lykkääntynee tällä kertaa...

1070103.jpg

Ylemmässä kuvassa Mustat Kostajat ja tämäniltaista riekuntaa ja alemmissa arkistojen kätköistä löytyneet lumikuvat helmikuulta.

1070150.jpg

1070153.jpg

1070154.jpg

1070156.jpg

Taattua Poppis-Jade meininkiä! :) Kiitos kivasta illasta kamuille!