Marraskuun ekat tokoilut pikkupakkasessa Hietasaaressa. Treenailtiin puolisen tuntia, hyvänä häiriönä ohikulkevat ihmiset koirineen, lapset leikkimässä lähellä olevassa puistossa, autot jne. Jaden huomio pysyin täysin minussa ja treenaamisessa, intoa oli kovasti.

Ekaksi seuraamista vapaana. Hyvä paikka, hyvä kontakti. Käännökset meni nyt todella hyvin, myös ne vasemmalle kääntymiset.  Juostessa sama juttu. Todella kivaa seuraamista kokonaisuudessaan.

Jäävissä meillä oli viime viikolla ongelmia, mutta pikkutreeniä ollaan otettu kotosalla melkein joka päivä ja nyt menivät jäävätkin erittäin mallikelpoisesti. Näissä ei näköjään parane vielä pitää pahemmin taukoa, vaan täytyy säännöllisesti harjoitella niitä.

Liikkeestä maahanmeno oli erinomainen, nopea ja suoraan käskystä. Kahdesti otin tämän ja molemmilla kerroilla toimi hyvin. Jatkoin n. 10 m päähän ja palasin palkkaamaan. Samoin liikkeestä seisominen sujui hienosti, ilman käsimerkkiä nyt. Jäävät olivat siis kunnossa.

Sitten kaukoja. Ensin metrin päästä. Istu-maahan-seiso eri järjestyksessä. Menivät tosi hyvin ja seuraavan satsin kaukoja otin kahden metrin välillä, maahan-istu. Pysyi hienosti paikallaan.

Luoksetulossa ensimmäisellä kerralla törmäsi minuun...!  :) Ei ole tapahtunut tuota pitkään aikaan, mutta nyt oli vähän liikaa vauhtia ja intoa. Pari kertaa treenasimme sitä sitten ja muilla kerroilla meni tuttuun tapaan hyvin.

Paikallaoloja otin kaksi. Molemmat minuutin pituisia ja välimatkaa 10 metriä. Tuota paikkallamakuun asentoahan minä olen pohtinut, että rokottavatko tuomarit kovasti, jos jätän korjaamatta sen sammakko-asennon... Kävin lukemassa lemmikkipalstalta toisten kokemuksia aiheesta ja näyttäisi siltä, että riippuu ihan tuomarista miten vaikuttaa pisteisiin. Tänään paikallamakuut kyllä menivät niin hyvin, ettei edes yrittänyt leväyttää takajalkojaan... Niin että on siitä korjaamisesta ollut apuakin. Hyvin pysyi kontaktikin, välillä kyllä vilkuili muualle, mutta en aio siihen tässä vaiheessa mitenkään puuttua.

Lopuksi seuraaminen hihnassa. Meni vaihteeksi erittäin hyvin. Jonkin verran edisti, jos hidastin vauhtia, eli lisää treeniä tähän.

          
           1034138.jpg


Tekisi mieli kyllä päästä taas treenaamaan porukassa ja hallillakin, että saadaan erilaista häiriötä mukaan ja erilaisissa paikoissa treenamisesta taas lisää kokemusta. Juoksun jälkeen sitten jatketaan.

Katsoin meille kevääksi kolmet toko-kokeet. Helmikuun lopulla olisi tarkoitus mennä kokeilemaan ensimmäisen kerran. Lisäsin kokeet tuonne sivun oikeaan laitaan kalenteriin.

Huomennakin varmaan tokoillaan itseksemme. Saa nähdä josko saataisiin jo luntakin maahan...