Jadella taisi olla jo vähän pikkujoulu-fiilikset tänään toko-treeneissä, joissa meillä oli Pamun kanssa tarkoitus kuvata liikkeitä videolle. En kyllä olisi tarvinnut tällä kertaa videota nähdäkseni miten meni, kun näin sen muutenkin, että hurlumhei-meiningillä tänään ollaan liikenteessä ;)

Jade ei seurannut tiiviisti, vaan joko edisti tai jäi maistelemaan lunta. Eka kertaa muuten treenailtiin lumessa, ja oli ihan kiva nähdä miten Jade siihen reagoi. Oikein toivoin eilen lumisadetta tälle päivälle... Oma moka siis!

Jäävätkin menivät vähän niin ja näin. Liikkeestä maahanmeno oli suht ok. Nyt Jade vain levitti ne takajalat tässäkin, se pisti naurattamaan... Tuleekohan tuosta sammakosta tokokoiraa ollenkaan? :) Liikkeestä seisomiseen piti antaa tuplakäsky ja käsimerkki, eli se siitäkin.

Luoksetulossa ensimmäiseksi törmäsi minuun ja toisella kerralla tuli vinoon eteen.

Paikallaolosta ryntäsi kahdesti Poppasen päälle, missä vaiheessa minulla alkoi huumorintaju loppua. Koskaan ennen ei ole Jade lähtenyt paikallamakuusta ja nyt kahdesti. Plääh. Otettiin sitten hihnassa ihan lyhyt paikallaolo siihen loppuun, jotta homman idea vähän palautuisi mieleen...

Ruutua kokeiltiin ensimmäisen kerran, ihan pelkästä alustaan koskemisesta palkka ja useampi toisto. Tätä aletaan treenailla alo-liikkeiden lisäksi, niin ei mene sitten pelkäksi samojen juttujen  jankkaamiseksi. Kivalta se puuha näytti, kun Poppanen ja Hippa olivat vuorossa, ja varmasti Jadellekin mieluinen liike jatkossa tämä.

Katsotaanpa osaisinko linkittää tähän videon meidän liikkeestä seisomisesta. Tällaista tällä kertaa...

     
        1037121.jpg