Liitelyä ja kiitelyä musikaalisessa seurassa keskiviikkoaamulle. Jatsityttö ja Poppikone (Jade ja Poppanen, copyright by Pamu) pääsivät taas treenailemaan yhdessä meidän iloksemme ja haasteeksemme. 

Poppis liiteli ensimmäisenä ja kyllä siinä menossa on jo vauhtia ja sulavuutta, josta Jaden kanssa voimme vasta haaveilla. Popan ja Pamun ahertaessa esteille, minä otin Jaden kanssa kovaa häiriötreeniä tokoiluun (siitä lyhyt sepostus alempana).

Sitten tuli meidän vuoromme päästä vauhtiin. Aloitimme pujottelulla, jossa Jade ensimmäistä kertaa kuumui hiukan (inisi pujotellessaan). Vauhtia on tullut kepeille jo kovasti, ja olen vähentänyt omaa ohjausta niissä. Pujottelun otin kolme kertaa ja vaikka vauhti tuntuikin jopa liian kovalta ja koira kuumui, niin ihan ok suoritus kepeillä kuitenkin. Pitää nyt miettiä otanko kepit seuraavalla kerralla taas vähän rauhallisemmin ohjaten, vai annanko Jaden paahtaa menemään... Nopeushan on tietysti kiva juttu agissa, mutta tarkkuus ja suoritus ei saa kärsiä siitä, ja meillä kuitenkin vielä hienosäätöä kepitkin kaipaavat...

Hypyissä Jade viimeksi hoksasi aina alittaa ensimmäisen esteen. Nytkin eka hyppy tultiin sulavasti esteen alitse vilahtamalla g050.gif Se onneksi jäi sitten vain yhteen kertaan näissä treeneissä, muut aidat ylitettiin hienosti, kun se idea alkoi taas palailla mieleen.

Hyppy+putki yhdistelmä sujui kivasti. Omassa ohjaamisessa taas tökki, kun jäin seisomaan putken toiseen päähän ja lähetin Jadea toiseen päähän liian epäselvästi. Mutta hyvä aina itse tiedostaa missä vika. Putken suhteen on myös tullut Jadella sellainen empiminen, että saako nyt oikeasti mennä putkeen, varmastiko... Se kun yhdessä vaiheessa pääsi aina karkaamaan putkeen riemulla ja nyt kun saisi oikeasti mennä putkeen, nousee pikkubelgin mieleen epäilys.

Jaden lemppareita on A-este. Se mentiin nyt ilman hihnaa ja hienosti Jade jäi alastulokontaktille pienen empimisen jälkeen. Jee, edistystä o075.gif

Puomilla Jade yritti kiirehtiä ylösmenokontaktissa ja hypätä koko kontaktin ohi. Jostain syystä muu puomi on jees ja Jade menee hienosti alastulokontaktinkin pysähtyen nätisti, mutta tuo ylösmeno on kaamea peikko...! Sitä nyt pitänee treenata pelkästään ja namien avulla junnuttaa. Muuten puomi meni siis hienosti.

Loppuun pari aitaa vielä ja siinä se tällä kertaa. Tosi kiva treeni, eikä ollenkaan toivottomalta vaikuttanut a030.gif Hyvä me!


jaspop133.jpg

Liitelemisiin, kamut! Ja piti meidän suunnitella myös sitä laavuilua!