Enää muutama hassu päivä Jouluun ja jouluherkkuihin! Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä tokoilemassa, liitämässä ja laavulla makkaranpaistossa. Jadelle on tiedossa mukavaa ohjelmaa, niin pukin odottaminen ei tunnu niin pitkäveteiseltä!

k020.gif


Tänään olimme Hietasaaressa Dinaa moikkaamassa ja hienot leikit saivat tytöt taas aikaiseksi lenkillä, vaikka lunta nyt ei ollut nimeksikään. Jade sai Dinan ajattamaan takaa itseään ja Dina sai laskea liukumäkeä Nallikarin leikkipuistossa (liukui muuten tyylikkäästi alas neljällä tassulla... siitä kun olisin ehtinyt kuvan napata!).

Ihana ilma, kun aurinko paistoi ja pikkupakkanen punasi posket. Lunta tietysti toivoisin Jouluksi oikein paljon, mutta jos edes nämä vähäiset pysyisivät maassa, niin sekin olisi jo jotain verrattuna viime vuoteen.

pakkasta001.jpg

pakkasta010.jpg

pakkasta011.jpg

pakkasta012.jpg

Kun Dina oli pentu, me perheen "nuoriso" nostimme Dinaa aina kaikkialle minne se tahtoi kurkistaa. Se nostettiin leikkipuistossa kiipeilytelineisiin ja liukumäkiin, kun me öiseen aikaan puiston ohi kuljimme. Kotona se nostettiin katsomaan mitä kirjahyllyn päällä mahtaa olla.

Sanomattakin selvää, että nykyäänkin Dina haluaa, että sitä nostetaan kaikkialle, minne se ei itse pääse. Muutama haukahdus tai vikinä kertoo, kun halu on kova eikä kukaan muka tajua!

pakkasta026.jpg

Tuohon telineeseen Dina kyllä kipitti ihan itse, kuten liukumäkeenkin a022.gif

Sitten leikkimään läheiselle niitylle!
pakkasta033.jpg

pakkasta035.jpg

pakkasta041.jpg

pakkasta044.jpg
"Mamma, moon tulossa!"

pakkasta072.jpg
Tauon paikka!

Kopiopakkasta056.jpg

Kopiopakkasta085.jpg

Pakolliset posetukset b022.gif


Hyvää Adventtia kaikille! Lisää kohkaus- ja leikkikuvia voi käydä katsomassa täällä.