Tilastot olivat lokakuun lopusta joulukuun alkuun poissa käytöstä, ainakin osalla Vuodatuksen käyttäjiltä. Joulukuun alussa tilastot pelasivat kolme päivää, sen jälkeen eivät ole pelittäneet ainakaan minulla a050.gif

Valitin asiasta Vuodatuksen keskustelupalstalla. Ilmeisesti tilastojen korjaaminen ei ole tärkeää, eli jäädään odottelemaan sitä uutta parempaa versiota Vuodatuksesta... Vai joko se on käytössä..hmm...

Tilastojen lisäksi kuvagalleriat ja muutenkin yleinen hitaus ja tökkiminen Vuodatuksessa on harmittanut pitkin syksyä. Moni on muuttanut Bloggeriin ja muihin vastaaviin palveluntarjoajille. Itsekin mietin sitä.

Vuodatuksen plussia ovat selkeä ulkonäkö, helppo "muokattavuus" oman maun mukaiseksi ja vähäiset mainokset. Ennen myös ne tilastot.

Lisäsin nyt Extreme Tracking napin tuohon linkkeihin ja tilastojen puuttuessa käytän sitä. Extreme Tracking on kuitenkin melko sekavan näköinen viritelmä, harmi sinänsä. Pitääköhän alkaa katsella blogille tilaa jostain muualta...? Vinkkejä sivuista otetaan vastaan.

Tässä joitakin mahdollisia:

Ajatukseni
Blogspot
laif.fi
wordpress