Kuten tuossa aikaisemmassa postauksessa vähän vihjailin, niin taloon on tullut kuin tullutkin toinen belgi...! Nyt on sitten vähän yli vuorokauden verran riittänyt hulinaa ja vilinää tässä talossa. Kyseinen salaperäinen kakkosbelgi on Jaden äiti Tara, joka on meillä hoidossa vielä tämän illan happy0024.gif

Hyvin meillä on mennyt, vaikka kaksi juoksuista narttua saman katon alla äksyileekin. Jade on ollut vieraastamme hyvin, hyvin innoissaan. Mistäpä Jade ei olisi innoissaan... winking0070.gif

Eilen Taralla oli huumorintaju vähissä yli-innokkaan kamun kanssa, jolle piti ärähtää milloin mistäkin asiasta. "Tuijoitat mua liian pitkään, tuijotat mun leluja, mun luita, kävelet kolmen metrin päästä ja se on liian lyhyt välimatka" jne... Jaden leikiinkutsut Tara yritti ohittaa kokonaan, miten nyt tuollaisen penikan kanssa viitsisi muka leikkiä. Höh.

Lenkillä kahden koiran kanssa kulkeminen oli yllättävän helppoa. Tara on todella helppo lenkitettävä, ihanan rauhallinen. Jade tuttuun tapaansa veti alkuinnostuksissaan hepulia noin 100 metriä ennen kuin rauhoittui kävelemään kunnolla. Jospa Taran tyyneydestä tarttuisi edes hippunen Jadeenkin...

Mitään rähinää ei  syntynyt missään vaiheessa. Nukkumisjärjesteilyissä oli kuitenkin pohtimista, kun Tara valloitti Jaden lempipaikan minun sänkyni vierestä, eikä Jade sitten oikein uskaltautunut tulla edes makuuhuoneeseen happy0009.gif Yön aikana Tara kävi nukkumassa muutaman tunnin sohvalla ja palasi sitten makuuhuoneeseen, missä Jade oli kömpinyt sängyn alle piiloon uinumaan.

Aamulla nukuttiin pitkään. Odottelin että Tara herättää meidät ja niinhän se tekikin, puoli 11 aikaan. Sitten suuntasin kahden pölkkärin kanssa metsään, jossa päästin tytöt irti niemen nokassa vähän purkamaan energiaa.

Tarakin innostui leikkimään ja höykyttämään Jadea kunnolla. Uusi kamera ei ollut aamulenkillä mukana, mutta iltapäivän uusintaan varauduin kameralla. Tässä muutamia otoksia.

jadetara037.jpg

Kameran mukana tuli muuten kuvankäsittelyohjelma, jolla nuo reunat voi häivyttää mielensä mukaan. Kokeiluja siis luvassa!


jadetara064.jpg
Tara katselee Jaden touhuja.

jadetara066.jpg

jadetara068.jpg
Vauhtia riitti!

Taran mielestä Karinkannan maisemat kaipasivat hivenen uudistusta, ja muutama puu taisi häiritä kokonaiskuvaa. Niistä piti siis päästä eroon.

jadetara023.jpg
Tässä mitä puusta on jäljellä.

jadetara026.jpg

jadetara031.jpg
Jade otti äidistä mallia ja tarttui vähän pienempään risukkoon. "Kyllä tää katkeaa"!

jadetara042.jpg

Nyt sitten ovat belgi-neidot unten mailla. Sopuisasti rinnakkain lattialla. Tara on kyllä saanut melkoisen geeli-irokeesin Jaden toimesta, mutta muuten täällä ollaan yhtenä kappaleena ja sovussa happy0059.gif