Naputtelenpa muutaman sanan meidän tokoiluista odotellessani Messarin tuloksia nettiin...

Tällä viikolla tokoilut on jääneet lähinnä lenkkien yhteyteen ja kotona ollaan myös treenailtu jotain pientä. Nyt viikonloppuna oli tarkoitus ottaa kunnon treenit Hietasaaressa, mutta allekirjoittanut on sairastunut ihan hirvittävään flunssaan ja pysyy hädin tuskin tolpillaan p020.gif Näin surkea olo ei olekaan ollut pitkään aikaan. Saa nähdä miten tässä toipuu ensi viikoksi ja mitä pystytään puuhailemaan Jaden kanssa.

Lähinnä olen ottanut Jaden kanssa seuraamista ja kääntymisiä/täyskäännöksiä vasemmalle. Tarkoituksena saada vielä tiiviimmäksi noissa käännöksissä Jaden paikka ja hyvältä näyttää.

Jääviä olen myös ottanut takapalkalla ja keskittynyt nopeaan alasmenoon/seisahtumiseen suoraan käskystä. Vähän siis takaisinpäin mentiin näissä, että saadaan liikkeet taas kohdilleen.

Luoksetuloissa olen ottanut myös avoimenluokan pysäytystä, jonka Jade hoksasi heti hienosti. Tätä otan väliin nyt, ettei mene ihan samojen juttujen jankkaamiseksi koko tokoilu.

Paikallaolo on ilman häiriöitä ok, asento ok. Lenkillä häiriössä lyhyemmät ajat ok, eli nyt kun päästään taas porukkaan treenaamaan niin pikkuhiljaa pidennetään taas tuota aikaa. Asentoon en ala puuttumaan tässä vaiheessa, sillä se on niin arpapeliä milloin se ne jalat leväyttää ja milloin ei.


joulukuuta015.jpg



Saa nähdä milloin tässä pääsee sitten treenaamaan ryhmässä ja ehtiikö ennen joulutaukoa enää mitään. Jää sitten alkuvuodelle!

Nyt taas nettiin katselemaan olisiko tullut lisää tuloksia Messarista. Onnea kaikille menestyneille! Ensi vuonna mekin tullaan mukaan k020.gif