Jaden kanssa pientä tokoilua hyvässä häiriössä. Odoteltiin omaa vuoroa esteille, kun Pamu ja Pop liitelivät, ja samalla otin jotain liikkeitä siinä hallin reunassa.

Seuraaminen hihnassa meni hienosti. Tässä ollaan nyt edistytty viime aikoina. Jade jätätti parissa kohtaa ja kuikuli kamujen suuntaan silloin, kun Poppis sai luvan mennä putkeen. Se oli kova paikka putkihullulle tytsälle, mutta hienosti otti kiinni minut ja jatkoi hyvin liikettä. Kääntymisetkin menivät ok, vähän tiiviimpiä olisi voineet olla oikealle ja vasemmalle kääntymiset, milloin Jade taas katseli kentän tapahtumia ja jäi vähän turhan kauas minusta. Juoksu, pysähtymiset ja täyskäännökset sujuivat hienosti.

Otin Jaden kanssa myös luoksetuloa ja perusasentoa hihnassa. Vapaana sitä ei nyt kärsinyt pitää, vähän liian suuri houkutus tällä hetkellä karata agia ottavan Poppiksen luo. Kontaktikin löytyi kivasti ja olin ihan tyytyväinen näihinkin.

Lisää seuraamista ja lopuksi tokohyppyä, jota olen ottanut Jaden kanssa peräti kahdesti aiemmin. Sitä pitää nyt treenata paremmalla ajalla ja paremmalla tekniikalla, että saadaan hyppy kuntoon. En usko, että sen opettelussa menee kauan. Sillä se onkin jäänyt treeneissä täysin paitsioon (ja tietysti siksi, että este on niin harvoin käytettävissä).

Tässä oli nyt todella kovaa häiriötä Jadelle, ja suht hyvin meni näin tauon jälkeen. Lisää vain. Seuraamiseen pitää olla kyllä tyytyväinen nyt. Halilla pitäisi myös käydä ottamassa pelkästään tokoa joku kerta, jotta voidaan keskittyä pelkästään siihen ja treenta tokohyppyä ajan kanssa.

Katsotaan ensi viikolla. Kiitos häiritsemisestä Pamu ja Pop! e035.gif