Tänään meillä oli ohjelmassa näto-treeniä, viikonlopun näytelmät mielessä. Mukana menossa kamumme Pamu, Poppis ja Hippa.

Viime nätotreenistä olikin jo aikaa. Päätimme heti alussa kokeilla niin, että Paula esittäisi Jaden ja minä Poppasen. Pelkissä nätötreeneissä kun ei meille ole haastetta tarpeeksi s030.gif

Se, mitä ehdin Jaden ja Paulan menoa seurata, näytti hyvältä. Jade seisoi kauniisti ja sai siitä kehuja. Juoksi myös nätisti Paulan kanssa ja antoi katsoa hampaat ym. hyvin. Yhden kierroksen juoksin itsekin Jaden kanssa, ja muutaman pakollisen pompun se aina tekee, minun kanssa joskus useammankin.

Poppiksen kanssa meillä meni muuten hyvin, mutta Popaa selvästi häiritsi samaa rinkiä ravaava emäntä hiukan kauempana. Hyvin erilainen meininki Poppiksen kanssa "kehässä" on muutenkin, minä olen tottunut sipsuttamaan Jaden kanssa näyttelyjuoksua ja Poppiksen kanssa tarvitsisi mennä vähän nopeampaa. Hyvin Poppiksen nätoilyt menivät muuten, hampaat antoi nätisti katsoa ja muusta kopeloinnista ei ollut moksiskaan.

Hyvä me! a035.gif

Pakko vielä lisätä, että samassa hallissa treenattiin agilitya ja pakkastakin oli ihan mukavasti. Emmehän me helpolla halunneetkaan päästä... e035.gif Jade malttoi kuitenkin keskittyä hyvin, vaikka olinkin melko varma, että häiriötä on vähän turhankin paljon. Edes putkeen sujahtavat lajitoverit eivät saaneet tyttöä kuumumaan.

Nyt sitten nokat kohti Kajaania. Lauantaina palailen kirjoittamaan miten meni ja oliko nätosta apuja... Peukut pystyyn!


       Kopioensimmainen007.jpg

PS. Saaran avulla muokkailin tänään kotisivujakin, käykääs katsomassa e030.gif