Agitreeniä. Liitelyt sujuivat tällä kertaa ihan kivasti. Vaikka Jadella oli virtaa yllin kyllin ja se pariin otteeseen meinasi lähteä vähän kauempana treenaavan Poppiksen luokse rellestämään, se kuitenkin uskoi kieltoja ja pysyi vapaanakin vieressä lähestulkoon koko ajan k025.gif

Aloitimme hyppy+hyppy+putki+hyppy-sarjalla, joka minun omituisten ohjausmokieni vuoksi takkuili alkuun, mutta kun sain itseni tajuamaan koutsimme pienellä avustuksella missä vika, alkoi sarjakin sujumaan. Hyppyesteet olivat matalalla, varmaan 30cm, jotta Jade jättäisi nyt sen aitojen alittelun väliin.

Kepit
sujuivat tavalliseen tapaan, eli pienellä käsiohjauksella edelleen, mutta vauhdikkaasti.

Rengas
meni hyvin, ja otin nyt renkaan kanssa yhden aidan, eli hyppy+rengas, ja hyvin irtoaa renkaalle. Rengaskin oli matala, kun se oli jumittanut minisäädölle.

A:lla meillä oli tällä kertaa tekemistä. Otin liian monta toistoa ja alastulokontaktille Jade pysähtyi vain joka toinen kerta. Ensi kerralla vain pari toistoa ja onnistumiseen lopetus.

Puomi sen sijaan sujui hyvin. Pannasta kiinni pitäen vein sen ylösmenokontaktin, jotta ei hypännyt sivusta puomille. Pysähtyy jo ennen käskyä alastulolla. Tässä on nyt edistytty viime kertojen rimpuilusta.

Loppuun otin pussin kahdesti. Helppo nakki.

Muutaman kuvan otin reissulla, treenikamustamme Hipasta hallissa ja sen ulkopuolella. Hallikuvat eivät onnistuneet, minun kameralleni siellä on aivan liian huono valaistus eikä salamaakaan voi oikein käyttää.

Mutta ulkona sitten lumista taustaa vasten oli hiukan parempi onni...

hippa_034.jpg

Luminenä-Hipsukka k050.gif

hippa_035.jpg

hippa_038.jpg

Poppiksesta ei tullut tällä kertaa kuvia ollenkaan, kun kamera lojui repussa lenkkimme aikana... Mikä aloittelijan moka blogisihteeriltä! g065.gif

Siiten meidän nokinenä-neitiä kotimatkalla...
hippa_087.jpg

Kopiohippa_131.jpg

hippa_129.jpg

hippa_126.jpg
Miten niin luisu lantio...? n075.gif

hippa_133.jpg

Kivat treenit! Kiitos kamuillemme a030.gif