Pohjoisen Belgien treeneissä maneesilla. Hevosenpee edelleen pahin häiriötekijä g010.gif

Hiukan hakemista taas, mutta joitain hyvääkin. Ehkä tuli junnutettua liikaakin seuraamista tällä kertaa. Ihan hyvää seuraamista, mutta jossain vaiheessa haisteli maata, jolloin nappasin hihnasta ja toruin, jonka jälkeen seurasi hiukan jäljessä... Plääh. Otin sitten lyhyempää pätkää oikean paikan varmistaakseni ja Jade seurasi taas vapautuneemmin ja innostuneemmin.

Paikallaoloa otin puolen minuutin pätkissä, kerran istuen ja kolmesti maaten. Kerran nousi paikallamakuusta seisomaan, mutta muuten paikallaolot olivat hyviä. Pitkästä aikaa näitäkin kunnon häiriössä. Tästä sitten vain taas pidennetään treenejä.

Kaukoja hihnassa. Paikka pysyy hyvin.


Otin nyt noudonkin muutaman kerran. Olisi pitänyt jättää se siihen yhteen, joka onnistui ok. Kapula pyöri suussa ja kahdesti hevosenpaska kiinnosti kapulaa enemmän a030.gif Mutta viimeksi ollaankin otettu noutoa noin kovassa häiriössä viime keväänä.


Ensi viikolla päästäänkin sitten taas omaan halliin treenaamaan. Jospa se sitten vaikuttaisi suoriutuksiin positiivisesti, kun tuo pahin häiriötekijä poistuu kuvioista... e030.gif



           UusiVuosi056.jpg



Huomenna agiliitelyä ja lisää tokoilua.