Uusi (blogi)vuosi alkaa nyt! k050.gif

Vietimme Aattoa herkkujen ja rakettien merkeissä Hietasaaressa. Jaden toinen Uusi Vuosi meni mukavissa merkeissä, leikkien ja riehuen Dinan kanssa samaan malliin kuin aina ennenkin. Jylinä ja pauke oli kova ja jatkui aina iltapäivästä aamuyöhön... Tällä hetkelläkin jonkun juhlat jatkuvat ja jossain lähellä paukutellaan. Meillä voluumit olivat ihan uskomattomat, kun raketteja katseltiin kanavan varrella, valtavien betonisiilojen ja tehtaiden vierellä ja äänet kimpoilivat seinistä. Tuntui kuin olisi sotatantereelle eksytty.

Mutta meidän neidit ovat ilmeisesti tottuneet melkoiseen mekkalaan arkipäivässäkin... a055.gif Dina ei huomioinut isompiakaan paukahduksia mitenkään ja Jade otti mallia isosiskostaan, eikä korvaansa lotkauttanut moiselle metakalle. Itseäni arvellutti miten keskiyön pauke otetaan vastaan. Jade ja Dina jäivät sisälle h-hetkellä ja kuulemma Jade oli muuten ollut ihan rauhallinen, mutta tv:stä kuuluneeseen koiran haukkuun oli pitänyt vähän murahdella...


UusiVuosi008.jpg

UusiVuosi2023.jpg


UusiVuosi2015.jpg

UusiVuosi2014.jpg


Upeita ilotulituksia nähtiin pitkin iltaa ja lenkille koirien kanssa vääntäydyttiin useampaan otteeseen. Jade ei malttanut nukkua päivällä ollenkaan, mutta Dina löysi mukavan pesäpaikan naulakon alta kenkien seasta. Tänään otammekin sitten iisimmin ja illemmalla palaan koneen ääreen koirakuva-haasteen merkeissä.


s015.gif


Lisää ilotulitus-kuvia toisessa blogissani...