Eilen ja tänään tokottelimme parkkiksellamme lenkkien yhteydessä. Otin seuraamista ja jäävät.

Seuraaminen on nyt tiiviimpää ja iloisempaa, ja täyskäännökset parempia, mutta jonkin verran edistää käännösten jälkeen.

Jäävät ovat ihan hyvällä mallilla. Vaihdoin käskysanan seisomisessa ja pysähtyy napakammin. Ei ennakoi enää istumaan nousemista, kun en ole ottanut aina liikettä loppuun asti.

Samoja jatkamme huomenna ja ensi viikolla. Mukaan otetaan myös paikallaoloa.


Tokokoe-kalenteriin muutama uusi päivämäärä. Voi olla, ettemme mahdu mukaan maaliskuun lopun kokeeseen. Ilmeisesti vain OKK:n jäseniä tuossa kokeessa. Ei me varmaan ykköstä oltaisi eka kokeesta saatukaan, mutta harjoittelumielellä olin tuonne menossa, että pääsisi kisafiilikseen ja näkisi miten tuossa tilanteessa käyttäytyy niin ohjaaja kuin koirakin. Varmasti nimittäin jännitän kovasti ja Jade huomaa sen nopeasti, olisi ollut hyvä nähdä miten se kisajännitys vaikuttaa molempien suoritukseen. Mutta katsellaan. Onhan noita kokeita tulossa keväälle ja alkukesäänkin.


vapaa017.jpg

Lauantaina ei siis treenejä, ja sunnuntaina KAS:sin agikisat, missä olen töissä kanttiinissa, jee... k040.gif Ehkä ehdin kuitenkin vilkuilla belgisuorituksia työn lomassa. Puolueettoman katselijan silmiin nimittäin juuri belgimeno radoilla on parhaimman näköistä...