Kävimme tokoilemassa Paulan ja Hipan, sekä Saaran ja lapinporokoira Kitan kanssa Yliopiston parkkiksella. Jaden kanssa suunnitelmissa oli ottaa mm. paikallaoloa häiriössä ja noutoa.

Aikaisemmin päivällä Pamu ja Poppanen kävivät meitä moikkaamassa ja veimme mustaturkit merenjäälle riehumaan --> siitä todisteena alemmassa postauksessa video. Jade olikin ihan ok vireessä sitten illan tokoilussa: ei liikaa virtaa, mutta tarpeeksi... a015.gif

Otin seuraamisia lyhyempiä pätkiä ja paljon käännöksiä. Hiukan tiivimpää seuraamista hain ja parempaa kontaktia, ja toimi käytännössä.

Luoksetulot olivat kivoja, tosin nopeutta olisin kaivannut lisää. Asennot olivat suoria ja tiiviitä.

Luoksepäästävyydessä Jade nousi seisomaan ekalla kerralla ja toisella kerralla pysyi hienosti peppu maassa. Kontakti oli kyllä täysin hakusessa e035.gif

Otinkin sitten kontaktia perusasennossa Paulan ja Hipan treenatessa kaukoja vieressä, ja hyvin Jade haki kontaktia ja piti sitä. Tosin vilkuillen välillä sivulle, mutta liikkumatta.

Kaukot menivät nappiin. Otin useamman toiston kaukoja, ja muutaman kerran sain käskeä kahdesti, kun Jade tuijotteli treenikamujaan liian kiinnostuneena.

Paikallaolo sujui hyvin. Otin alle minuutin paikallaolot, vahvistin vain oikeaa asentoa. Otimme paikallamakuun alun liikkeenomaisesti ja jouduin käskemään maahan kahdesti. Itsekin sekoilin noiden käskyjen kanssa.

Jäävissä liikkeestä maahanmeno oli ok. Tosin se kärsi useassa toistossa ja maahanmeno ei ollut niin nopea kuin parissa ensimmäisessä. Pitäisi malttaa jättää liikkeet muutamaan toistoon ja hyviin onnistumisiin... Liikkeestä seisomisen otin kahdesti, mikä sujui paremmin kuin maahanmeno, napakka pysähtyminen.

Noudossa minun pitää käskeä Jade tuomaan kapula. Se menee kapulalle vauhdilla ja innostuneena, mutta lähtee tavallaan kaartamaan kapula suussa minua - ei tuo suoraan kapulaa ilman "tänne"-käskyä, jolla juoksee eteen istumaan. No onneksi tätä on aikaa treenata. Kotona nouto on (tietysti) todella hyvä, eikä ylimääräisiä käskyjä tarvita.

Ok treeni kaiken kaikkiaan, ei mitenkään häikäiseviä suorituksia missään. Positiivisinta oli paikallamakuut ja kontaktitreenit, joita tarvitaan näköjään lisää ja rutkasti e015.gif

Kiitos treenikamuille!


ja_po115.jpg


Lisää treenailua luvassa lauantaina! a010.gif



PS. Mukavaa luettavaa kuvineen ylläolevan kuvan kaksikosta täällä!