Pieni treeniräpiköinti aamupäivällä hallilla. Ei ollakaan pitkään aikaan treenailtu hallilla yhdessä ja yhtäaikaa Poppiksen kanssa, ja se näkyi meidän neitissä s045.gif

Eipä siinä mitään. Sain minä jotain tolkkua tuohon tyttöön, ainakin sen verran, että sain treenailtua hyppyä, seuraamista, jääviä ja luoksetuloa sen kanssa.

Kuten olen täällä kertonut, Jade paineistuu siitä, että kesken treenien hallin ovella on trafiikkia. Mikälie kauhuskenaario siitä, että kaikki muut lähtee ja me vain jäädään kahdestaan treenaamaan maailmantappiin asti... g025.gif Nyt erityisen kamalaa oli se, että Pamu, Jaden oma Pamu, lähti ovesta niiden ihanien kamujen kanssa! Jade pääsikin sitten luikahtaan ovesta ulos Pamun ja Hipan perään, minun virhearvioni takia... (Otin putkeenmenon, mistä Jade pinkaisi suoraan ovelle ja ulos hallista! Hyvä minä...) No loppuaika menikin sitten hallitummin, kun Ellukin vähän skarppasi ja sai koiran huomion taas itseensä.

Seuraaminen oli vähän kökköä. Jade edisti välillä. Ok pätkiä ja käännökset olivat ihan hyviä, mutta se kunnon tekeminen loisti kyllä poissaolollaan.

Hyppy meni ok, lukuunottamatta ensimmäistä hyppyä, josta Jade juoksi suoraan putkeen ja sieltä minun luokseni. Niin siis agilityahän me oltiinkin ottamassa d050.gif

Jäävissä liikkeestä maahanmeno oli hyvä, seisomisessa otti muutaman askeleen perään.

Yhden todella hyvän luoksetulon otin. Toisella kerralla Jade hipsi hiljaa perässäni jätettyäni sen ja kolmannella kerralla juoksi melko kovaa paikalleen, ei pahki mutta kyllä siinä vähän horjahti.

Koska muutenkin kummallekin oli vähän epäselvää ollaanko treenaamassa agia vai tokoa, niin otin sitten pujottelunkin pariin otteeseen. Jee, Jade osaa sen jo hienosti...!

No niin, mitäs opimme tällä kertaa... Ei sekoiteta agia ja tokoa, ainakaan nyt kun ollaan kokeisiinkin ilmoitettu. Ensi kerralla siirrään esteitä niin, etteivät ne ole treenaamisen tiellä, eivätkä johda meitä harhapoluille. Jos Jade kuumuu toisen harjoitellessa, vien sen ulos hallista. Ensi kerralla ohjatuissa treeneissä jään Jaden kanssa hallin ulko-oven tuntumaan treenaamaan, jotta se oppii olemaan välittämättä ovessa kulkijoista.

Katsotaan nyt milloin änkeämme hallille uudelleen. Tämän päiväisen perusteella mitä pikemmin sen parempi! Katsotaan jos treenikamumme innostuvat pitkänperjantain treenilöistä s015.gif

Palailen blogin ääreen lauantaina kertomaan näyttelykuulumisia, sikäli mikäli mitään kertomisen arvoista on! k025.gif