Sekalaisia kuulumisia kaksikolta E & J!

Emme lähde Vaasan KV:seen, vaikka mieli tekisi. Kyytihommat kaatuivat ja rahat menivät, joten jäämme kiltisti odottelemaan Rovaniemen KV:ta, joka onkin sitten se seuraava isompi näyttely meille. Sitä ennen pyörähdämme Roin ryhmiksessä (ensi viikolla, aargh) ja Kemin ryhmiksessä kesäkuun alussa.

Yritämme bongata Ruotsin Sonny Strömin jostain toisesta näyttelystä joskus toisten k020.gif

Toipuakseni Vaasa-pettymyksestä bongailin muutaman mätsärin meille huhti-toukokuulle. Ellu pääsee opettelemaan kehäkäyttäymistä! Mätsäriseuraksi voi ilmottautua kommentteihih, vink vink...

Ilmottauduimme myös BH-kurssille, jonka järjestää Pohjoisen Belgit. Kurssi alkaisi kuun lopussa, jos mukaan päästään... Eihän me vielä missään BH-kunnossa olla, kun tottista ei olla treenailtu juuri ollenkaan ja kaupunkiosuuskaan ei menisi varmastikaan nappiin nyt, mutta hyvähän siihen olisi jo perehtyä. BH-koetta olen kaavaillut loppukesään/syksylle.

Maalaisia ollaan vielä toistaiseksi, mutta olen hakemassa uutta kämppää. Jadesta tulee the citykoira o075.gif Pitäähän meidän päästä harjoitteleen sitä BH-koetta varten, hih...

Ei vaan nykyisen kämppäni vastike nousi taas vuoden alusta, joten vuokralaiseksi muutto on edessä. Karinkannassa on upeat maisemat ja rauhallista, mutta hankala täältä on autottoman kulkea kaupunkiin, kouluun ja treeneihin.

Saa nähdä mihin päin me muutetaan ja ihanko kerrostaloon... Pidän teidät henkeänne pidättelevät ajantasalla r040.gif


Kopiojll149.jpg

Ensiviikon lauantaina suuntaamme tosiaan Rovaniemeen näyttely-puuhiin. 12 gronttua ilmoitettu paikanpäälle, eli tuttu jengi koolla taas. Jaden numero on 96. Ryhmänäyttelyissä meillä ei ole vielä ollut kovin hyvä flaksi, mutta katsotaan kuinka pikkubelgin käy...! Peukutelkaa meille sitten!

Niin ja otsikkoon viitaten, mämmi on hyvvää! c080.gif