Tokoilut jäivät tänään väliin, kun olimme mökillä tutustelemassa paikkoihin. Treenireppu oli mukana ja aikomus oli ehtiä tokoon illemmaksi, mutta eipä toteutuneet ne suunnitelmat tällä kertaa... Mukavaa möksällä kyllä oli happy0033.gif

Jade sai koko päivän juoksennella vapaana
maalaismaisemissa ja sukellella syvissä hangissa, kyllä taitaa neidistä tulla kunnon maajussi...! n027.gif

Lumitöidenkin makuun pääsimme ja kolan kanssa leikkiminen oli Jadesta huippuhauskaa... Varsinkin, kun lumet pölläytettiin aina suu auki odottavan belgineidin niskaan.

Ensi viikolla menemme treeneihin! Se on nyt blogissa luvattu, julkisesti!

Saatiin myös tietää tänään
virallisesti, että mahdumme mukaan Pohjoisen Belgien PK-leirille, joka järjestetään 22-25.5 Vaalassa! Jesh! Pääsemme asiantuntevassa ohjauksessa treenailemaan tottista, jälkeä ja kokeilemaan hakua.

Tämä tietää taas sitä, että kasvattajakurssi siirtynee taas hamaan tulevaisuuteen... Se kun osuu samalle viikonlopulle kuin PK-leirikin. No eipähän tuolla kurssilla mikään kiire olekaan. Syksyllä varmaan viimeistään pääsen sen suorittamaan.

Digiaikaankin onnistuin tänään siirtymään suht kivuttomasti, viime tingassa... Onneksi tuo kone asensi melkeinpä itse itsensä, kun vaan laitoin töpselin seinään g030.gif

Huomenna menemme Pohjoisen Belgien miittiin Kempeleeseen, merenjäälle. Kamera on jo lataamassa, josko siellä ehtisi itsekin nappailla muutaman kuvan... Kaikki muunnokset kun on edustettuna! Hyvin belgimäistä menoa siis tiedossa.


jade_poppanen062.jpg

Nyt leffan pariin ja kuvia huomisesta tulossa, jos hengissä reissusta selvitään e035.gif