Jännittävä reissu takanapäin, onnellisesti a075.gif

Jännityselementtejä tosiaan riitti, alkaen jo muutama päivä ennen näyttelyä, kun huomasin, että Jade alkaa tiputtaa karvaa urakalla...! Onneksi muutama karva oli vielä näyttelyaamuna tallessa k045.gif Nyt saa nakuilla luvan kanssa, kun seuraavat näytelmät ovat tiedossa vasta kesäkuun alussa.

Tuomarista tiesin etukäteen, että tarkka ja erikoinen täti, ammatiltaan eläinlääkäri ja koko väriskaala käytössä nauhojen jakelussa. Minulla ei ollut mitään sen suurempia odotuksia, vaikka eilisiltana kävikin mielessä, että sieltä tulee joko hylky tai serti.

Ei tullut hylkyä.

Tulimme näyttelypaikalla reilut puolisen tuntia ennen gronttukehää. Tervut olivat kehissä ja Paulalta kuulinkin heti rohkaisevia uutisia, että tuomari mittaa koiria ja hylkyjä satelee. Siinä vaiheessa loppui tämän tytön jännitys, kun olin ihan varma, että meillekin rapsahtaa sitten hylky.

Siinä kehän laidalla sitten juoksutin Jadea ja vähän leikitin sitä; molemmilla taisi sitten olla aika rento fiilis kehään menon aikaan. Jaden kasvattaja ja luottoesittäjä Saara esitti taas Jaden. Jade juoksi minusta tosi nätisti, muutaman vakiohypyn kera... Seisoi ihan ok, vaikka välillä olinkin hukassa siltä. Antoi tuomarin mittailla hienosti (57cm) ja muutenkin ronkalata paikat läpi. Yllätys oli melkoinen, kun Jade saikin ERI:n ensimmäisenä koko sakista ja voitti sitten avoimen luokan...!

Jade oli loppujen lopuksi ROTUNSA PARAS! k010.gif Toka serti plakkarissa!


Groenendaeleissa ERI:n sai vain kaksi koiraa, Jade ja PN2 Zannon Annabella. Popsu-kamumme esiintyi hienosti ja oli avoimen luokan kolmas EH-arvostelulla. Hyvä Poppis! Muut Taiga Doot (Ablaze, Adventurer ja Aloe Vera) saivat myös EH:t, jotka tältä tuomarilta olivat nekin harvassa, eli hyvä suoritus koko porukalta! Harmi, ettemme hoksanneet kasvattajaluokkaan viedä tätä nelikkoa... Ensi kerralla sitten! k025.gif


Jaden arvostelun voi käydä lukemassa kotisivuiltamme, etusivun linkin kautta. Tuomariin puri ilmeisesti pikkubelgini pirteä olemus ja eloisat korvat, vaikka tykkäsikin selkeästi isommista koirista.


Että sellainen reissu tällä kertaa! Lisäilen muutaman kuvan Jadesta pokaaleineen paikanpäältä, kunhan Saara ja Pamu lähettävät minulle kuvia. Oma kamerani oli kotona... g045.gif

Tulomatkalla poikkesimme muuten katsomassa Jaden veljeä, Wili-Waltteria, joka oli mukava, tosi komea ja vauhdikas uros, luonteeltaan melko samantapainen kuin Jadekin ja sisarukset tulivatkin loistavasti juttuun. Hyvin toimeen keskenään tulivat myös Jade ja Veera, vaikka pimut ovatkin (hihnassa) toisilleen aikaisemmin rähisseet.

Saara otti myös sisaruksista muutaman kuva, jotka lisään nekin sitten blogiin myöhemmin.

     roi019.jpg


Kopioroi031.jpg
  


Loppuun vielä onnittelut ROP-tervu Daimille taustajoukkoineen! Hieno suoritus! e060.gif Sekä Saaralle iso kiitos Jaden esittämisestä!