a070.gif
Jaden karvanlähtö on nyt jotain ihan älytöntä... Imuri saisi olla koko ajan päällä, ettei mustaan höttövillaan tukehdu...! Sama juttu näköjään viime maaliskuussa, blogin arkistot sen paljastivat. Eli Jade vaihtaa kesäturkkiin näin maaliskuun lopulla, oman sisäisen kellonsa mukaan. Taitaa se kesä sittenkin olla jo tulossa... Pikkuhiljaa.

Sain juuri tiedon vapautuvasta, isosta kerrostalokaksiosta. Menen huomenna sitä katsomaan, mutta en ole mitenkään hirveän toiveikas. Tuohon asuntoon nimittäin pitäisi muuttaa viimeistään toukokuun alussa ja nykyisen asukkaan mukaan mieluiten tietysti heti a050.gif Omassa kämpässäni on kuitenkin pitkä irtisanomisaika, joten vähän hankalaahan tämä on. Saa nyt nähdä... Tuossa asunnossa minua kiinnostaa eniten koko (64 neliötä) ja suht edullinen vuokra. Täytyyhän se tietenkin nähdä, että missä kunnossa se on muutenkin. VVO:n asuntoja siis.

Näissä asuntojutuissa on monta muttaa. Kun ei löydy sellaista juuri minusta loistavaa kämppää, niin pitäisi tyytyä vähän huonompaan - tai sitten odottaa. Mutta jos odottaa, eikä sitten tarjotakaan edes niin hyvää kämppää kuin se, josta jo kieltäytyi... HANKALAA! g010.gif Tai sitten vain teen tästä taas hankalaa.

Katsotaan nyt miltä tuo asunto vaikuttaa ja pääsenkö ylipäätäänsä muuttamaan toukokuussa(kaan).

Jaden kanssa pidämme tämä viikon lomaa. Pikkutokotteluja otamme lenkkien yhteydessä ja ihan hyvin menee kaikki alokkaan liikkeet. Parantamisen varaakin kyllä on. KAS:silla on viikonloppuna agikisat, joten meidän tokoryhmämme treenit on peruttu.

Ensi viikolla alkaakin sitten BH-kurssi, josta sain juuri tarkempaa tietoa meilin välityksellä. Vaikuttaa hyvältä ja innoissani olen mukaan menossa. Mukavaa, että on mahdollisuus treenailla etukäteen esim. kaupunkiosuutta, joka saa vähän puntin vipattamaan... e010.gifTosin Jaden kanssa on ollut ihan helppo lenkkeillä viime aikoina taas, eikä vastaantuleville koirille ole juuri tarvinnut ärhennellä. Tänäänkin meidän luoksemme tuli vapaana viipottava borderterrieri, joka haukkui kimakasti Jadea, mutta tytsä katseli pientä kamuaan vain ihmeissään ja jatkettiin matkaa... Jonkin verran vinkumista kamuja kohdatessa esiintyy kyllä, mutta parempi sekin kuin haukkuminen...

Blogiin muutin ulkoasua hiukan. Kikin pohjista löytyi kiva koirapohja, johon vaihdoin sitten Jaden kuvan ja otsikkoa hieman muokkailin. Muuta ei rajallisilla tietokonetaidoillani juuri värkkäillä! Tämä olkoon nyt se meidän keväisempi ulkoasu. Lunta kun meillä on vielä paljon, niin ei viitsitä ihan kesäisiksi vielä alkaa...e025.gif

Asuntoa odotellessa ja muuttomylläkästä vasta haaveillen(?!) jatkamme kohti viikonloppua! Tassuttelemisiin!