Kävimme eilen Vihiluodossa Pohjoisen Belgien miitissä merenjäällä, farkun takakontissa neidit J ja P. En oikein tiennyt mitä odottaa kyseiseltä miitiltä, mutta tarkoituksena oli ottaa koiria pienemmissä ryhmissä jäälle leikkimään, jotta belgikalenteriin vuosimallia 2009 saataisiin talvisia kuvia. Itse ajattelin napsia muutaman kuvan blogia varten, tottakai!

Ilma ei oikein suosinut meitä... Tuuli oli kova rannalla ja seisoskellessa tuli hyytävän kylmä. Sormet jäätyivät, kun kuvia nappailin. Aurinkokaan ei suostunut edes pilkistämään pilviseltä taivaalta.

Jade ja Poppis odottivat kuuliaisesti ja toiveikkaina autossa omaa vuoroaan riehumaan kamujen kanssa. Harmittavasti kyseisen kaksikon osalta meillä kaksijalkaisilla tuli niin kylmä, että päätimme lähteä köröttelemään kotio kohti - ilman että hulivilineidit pääsivät poseeraamaan kalenterikuvia varten. Ehkä pääsemme mukaan kesäisimmissä tunnelmissa s025.gif

Tässä muutama kuva belgialaisten leikeistä. Kuvissa esiintyvä musta neito on muuten Jaden siskopuolikas Taiga Doo's Aloe Vera, Veera.

belgit003.jpg
Tervueren, laekenois ja groenendael.

belgit004.jpg

belgit017.jpg
Tässä malinois-edustustakin.

belgit039.jpg
Vilskettä ja vilinää.

belgit055.jpg
Veera sai sinnikään ihalijan Kiristä.

Lisää otoksia miitistä täällä ja Daimin blogissa.

Jotta pölkkikset Jade ja Poppanen pääsisivät juoksentelemaan, teimme pienen lenkin Karinkannan jäälle, missä lintukoirat pääsivätkin sorsajahdin makuun!

a065.gif

belgit154.jpg
Poppis on löytänyt SAALIIN.

belgit165.jpg
Ahvenien puutteessa harvinainen vinkusorsa saa luvan kelvata nälkäisille mustille.

belgit221.jpg
Sorsapaisti aiheutti kitkerää katkeruutta, mustankipeää mieltä ja HURJIA takaa-ajoja!

belgit178.jpg

belgit201.jpg
"Jakaminen" ei kuulu Petojen sanastoon.

belgit172.jpg
Sergio Leonen musiikin soidessa tuijottelivat toisiaan Eastwoodin tapaan. Tässä leffassa ei ollut sijaa Hyvälle, ainoastaan Pahalle ja Rumalle BELGI-ACTIONILLE!

belgit205.jpg
Villin Länsi-Patelan nopeimmat lyylit.

belgit169.jpg
Vaanimista puolin ja toisin.

belgit176.jpg

Vinkusorsa oli kuitenkin parivaljakkoa nokkelampi ja lensi tiehensä, jättäen hölmistyneet mustat katselemaan toisiansa ja ihmettelemään.

belgit112.jpg

belgit215.jpg

belgit118.jpg

Sorsa oli opettanut heille tärkeän asian, ystävyys on paistiakin makoisampaa!

belgit219.jpg

Mukavaa talvista, lumista ja aurinkoista hiihtoloma-viikkoa kaikille! s020.gif