Pieni yhteenveto eilisen ja tämän päivän tokoiluista...

Eilen tokottelimme hallilla neljän koirakon voimin. Jade oli aluksi hössillään, kun hallissa treenasi yksi koirakko agilitya ja sehän on vähän turhan kovaa häiriötä tällä hetkellä. Erityisen kuumana Jade kävi koiran juostessa putkea ja saadessa pallon palkaksi... Todella rasittavaa piippaamista se odottelu a060.gif

Mutta kun sitten päästiin itse asiaan ja hallin oven edestä pos nyhjäämästä, Jade oli ihan kivassa tokovireessä.

Eilen onnistuivat niin jäävät kuin seuraamisetkin. Paikallaolossa Jade pysyi hienosti maassa, vaikka viereinen koira nousi seisomaan ja lähti sitten kävelemään. Puolittain nousi istumaan, kun piilopaikallaoloa ottaneet Paula ja Jukkis palasivat takaisin halliin. Takapalkalla otin tämän.

Takapalkalla otin myös kaukoja sarjan, ja upeasti menivät.

Jade tuli luoksetulossa taas melkoista vauhtia kohti ja turhankin lähelle, kuitenkaan törmäämättä.

Eiliset treenit siis sujuivat ihan kivasti, alun höseltämisestä toivuttuamme. Hyppy jäi ottamatta, kun hallissa alkoi ohjatut treenit.

Tämän aamun treenit taas... d015.gif

Olin vähän kypsänä koko hommaan, kun Jade ei pystynyt keskittymään tekemiseen ollenkaan. Meillä oli tarkoituksena ottaa pikaisesti lyhyt paikallaolo, jäävät ja hyppy. Hyppy jäi tekemättä taas.

Jaden keskittymiseen vaikutti se, että Poppanen treenasi hyppyä sivummalla. Hyppy on sellainen, joka kuumentaa Jaden (vähän kuten agikin), eikä kuulolla oltu juuri ollenkaan, vaikka yritinkin tytsyä herätellä.

Muutaman lyhyen seuraamispätkän sain ja paikallaolon, kestoltaan korkeintaan 30 sekuntia, takapalkalla, jotka onnistuivat ok.

Sen sijaan esim. jäävät menivät perseelleen, kun Jade nousi maakuulta istumaan, kuunnellen Paulan komentoja Poppaselle k050.gif

Melkoisen huono treeni kaiken kaikkiaan. Todella turhauttavaa räpellystä tällä kertaa.

Hallin ulkopuolella otin kuitenkin vielä seuraamista, jäävät ja luoksetulon, jotka kaikki onnistuivat kivasti. Eli ihan paska maku suuhun ei reissusta jäänyt s070.gif

Nyt pitää sitten ottaa lauantaina tehokas pikkutreeni Haapalehdon kentällä, saada koira kunnon vireeseen ja tekemiseen meininkiä ja iloa. Ensi viikolla hallitreenit ilman liian kovaa häiriötä, jotta saadaan hallillakin jotain onnistumisia aikaiseksi ennen koetta.


052.jpg


Pamulle ja Hipalle peukutuksia Norjan reissulle! Ensi viikolla treenilöiden merkeissä taas nähdään a010.gif Mukavaa viikonloppua kaikille muillekin!