Eilen alkoi neljän kerran Bh-kurssi tapaamisella ilman koiria. Kurssin vetäjä kertoi mitä kurssilla tullaan tekemään ja millainen se itse BH-koe sitten on.

Niille, jotka eivät sitä tiedä, BH-koe on käyttäytymiskoe, joka on pakollinen, jos haluaa kilpailemaan pk-puolella esim. jäljelle. Koe on jaettu kahteen osaan, tottikseen ja kaupunkiosuuteen.

BH-kurssille lähdimme mukaan opettelemaan tottiskuvioita ja harjoittelemaan sitä kaupunkikäyttäytymistäkin s025.gif

Itse koe meillä on edessä syksymmällä. Eli aikaa treenailla on, onneksi!

Hyviä vinkkejä ja uutta tietoa kurssin eka kerralta tarttui mukaan. Torstaina mennäänkin sitten kaupunkiosuutta treenailemaan, ensi viikon maanantaina tottista ja keskiviikkona otamme tottiksen koe-tyyliin. Tai ainakin yritäämme räpeltää koko kuvion läpi.

Liikkeestä istumista emme treenaa nyt, kun tokokokeet on tulossa. Otamme sitten sen tehokäsittelyyn ennen BH-koetta, tai viimeistään ennen jälkikokeita (joskus paljon myöhemmin).

Ihana auringonpaiste ja keväinen fiilis! Pitääpä katsella josko löytyisi mitään sopivaa kuvaa koirakuvahaasteeseen, pitää laittaa myös ilmot menemään muutamaan tokokokeeseen ja näyttelyyn! Nyt kuitenkin ulos naatiskelemaan keväästä!

   s030.gif