Tokoilut sunnuntailta KAS:sin hallilla, paikalla yhdeksän koirakkoa.

Etukäteen suunnittelin mitkä liikkeet otetaan, jotta ei menisi taas jankkaamiseksi. Eli seuraamista, missä pääpaino hyvässä kontaktissa, luoksetuloa, jäävät, hyppy ja paikallaoloa.

Sain Jaden hyvään vireeseen leikittämällä sitä ja palkkaamalla innostavammin. Seuraamisissa kontakti oli hyvä, paikka oli hyvä, tosin vähän oikealle ja vasemmalle käännöksissä irtosi turhan kauas - niitä hiotaan vielä. Muuten seuraaminen oli oikein hyvää ja tiivistä.

Luoksetulot olivat nopeita ja Jade tuli eteen suorassa ja tiiviisti. Sivulletulo oli myös todella hyvä.

Jäävät menivät nappiin. Nopea maahanmeno, ei ennakoimista perusasentoon. Liikkeestä seisominen meni muuten oikein, mutta ekalla kerralla ennakoi perusasennon.

Hyppyä ollaan treenattu tosi vähän, mutta otin sen kuitenkin kokonaisena liikkeenä. Vähän liikkui esteen takana, mutta hyvät suoritukset saatiin tästäkin.

Paikallaoloja otin kaksi, molemmat noin puolen minuutin mittaisia - halusin vain vahvistaa oikean asennon. Häiriö oli kova, kun taas viereiset koirakot ottivat noutoa ja seuraamista juosten. Jade kuitenkin keskittyi hyvin.

Tosi hyvät treenit ja todellinen tekemisen meininki ja iloisuus olivat mukana Jaden suorituksissa. Minäkin osasin sitten lopettaa treenit niihin muutamiin toistoihin ja onnistumisiin ja sain pidettyä vireen korkealla loppuun asti.


Kopiojll141.jpg

Tänään mennään BH-kurssille, jossa treenataan tottista... En kuitenkaan taida nyt tottiskuvioita ottaa tähän sekoittamaan tokoliikkeitä, joten meidän huomisen treeni painottuu varmaan seuraamiseen, täyskäännöksiin vasemmalle ja paikallaoloon.

Nyt ei epikset jännitä enää niin kovasti... Vaikka vähän jännittääkin e020.gif


Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!