d060.gif           d045.gif            n022.gif             g065.gif       o075.gif              e015.gif        o060.gif

Ylläoleva rivi kuvaa meidän epis-kokemustamme...! Olimme tänään siis epävirallisessa alokasluokan tokokokeessa. Odotuksia minulla ei ollut sen kummempia, kuin nähdä miten kovasti minua itseäni jännittää ja miten se sitten vaikuttaa meidän tekemisiin. Ja miten Jade reagoi liikkeenohjaajan käskyihin (tämän kanssa meillä on ollut vaikeuksia).

Tietenkin minä toivoin hyviä onnistumisia... Tuli niitäkin muutama. Ja sitten tuli niitä hössöttämisen piikkiin menneitä mokia.


Tässä siis meitin tulokset:


Luoksepäästävyys 9

Muuten olisi ollut kymppi, mutta juttelin Jadelle samalla (hyvä tyttö). Siitä pojo pois.


Paikalla makaaminen 0

Jade jäi makaamaan paikalleen ja oli siihen asti rauhallinen ja keskittynyt, kun hallin ovesta tuli paikalle joku nainen - Jade nousi seisomaan ja hetken pohdittuaan lähti kävelemään ovea kohti.

Meidän kannalta harmittavasti olimme lähimpänä ulko-ovea ja Jade on joskus treeneissäkin paineistunut siitä, että hallista lähtee/tulee joku kesken treenin. Eli siihen tarvitsemme treeniä niin, että joku käy sitä ovea availemassa ja sulkemassa eikä se saa meidän tekemisiin vaikuttaa.

Kuitenkin oli rauhallinen eikä yrittänyt ovelle, vaan tuli kutsusta iloisesti luokse... e025.gif

Harmi harmi, mutta tiesin hyvin etukäteen, että jos joudumme ihan oven tuntumaan, se häiritsee Jadea.


Seuraaminen kytkettynä 0

Muuten ihan kiva suoritus, mutta perusasennoissa jäi liian taakse tai eteen. Edisti välillä. Muuten olisi ollut 8½, mutta palkkasin liian aikaisin.


Seuraaminen taluttimetta 5

Meidän surkein suoritus... d050.gif Jade lähti turhan eteen ja juoksi sitten putkeen, joka oli hallin nurkassa kaarella niin, ettei sinne päässyt. Se ei tietenkään estänyt meidän tytsää yrittämästä... No en oikein tiennyt jatkanko matkaa vai käskenkö sen luokse... Jatkoin matkaa ja Jade juoksi sitten takaisin seuraamaan, ja seurasi suht ok loppuun asti. Tuomarin mielestä ne pätkät, kun se seurasi, olivat hyvää seuraamista... d040.gif


Liikkeestä maahanmeno 9½

Melko perussuoritus, mutta oli hypähtänyt maahan. Ilmeisesti tällainen belgipomppu siihen lisukkeeksi, piristämään muuten niin tylsää temppua...


Luoksetulo 8

Tarvitsi kaksi paikka-käskyä. Varmaan sen takia, kun seuraamispätkiä oli tullut niin paljon, aikoi lähteä seuraamaan taas. Pysyi hyvin paikallaan. "Erittäin vauhdikas" luoksetulo, mutta ei kuitenkaan törmännyt. Liikkeenohjaaja oli kai niin tyrmistynyt, hämmentynyt, ihastunut (?) meidän suorituksesta, että unohti käskyttää sivulletulon, jota en sitten ottanut, kun ei käsketty - siitä ei luonnollisestikaan lähtenyt meiltä pisteitä g010.gif


Liikkeestä seisominen 6½

Tätä minä vähän ounastelin ennen koetta... Meillä on ihan viimeaikoina alkanut takkuamaan tämä, enkä ehtinyt korjata liikettä ennen koetta. Tarvitsi kaksi käskyä. Liikkui muutaman askeleen vielä perään. Liikkui vähän sivulle, kun palasin viereen.


Estehyppy 9

No tämä sentään onnistui...! Suht hyvin. Varsinkin, kun eilen treeneissä näytti, että hyppy onkin yllättäen täyttä hepreaa Jadelle. Tämän on kuitenkin osannut ihan kivasti, pikkuisen steppaa esteen takana, niinkuin nytkin.


Kokonaisuusvaikutus 9

En muista mitä tuomari kommentoi, mutta ainakin jotain energiasta ja vauhdista... e035.gif



Tulos 112 pistettä, ALO3.



Muuten olisin ihan tyytyväinen tuohon meidän menoon, mutta harmittaa paikallaolon töppäys, oma mokailuni hihnassa seuraamisen palkan kanssa ja se seuraamisen kontakti!!! Sitä pitää nyt jonkinmoisin konstein parantaa ennen meidän virallista debyyttiä.


syysauringossa002.jpg

Syksyinen kuva Umppa-Lumpasta, meitsin tokokoneesta a035.gif


Tästähän on hyvä jatkaa ja parantaa! Kaksi viikkoa ei ihan taida riittää, mutta jos me räpellettäisiin kakkostulos vaikka seuraavaksi...