Tänään aamusella lähdimme treenailemaan tokojuttuja siitä huolimatta, että keli ei ollut lainkaan houkutteleva moisella ulkoilma-touhulle. Kävimme myös Linnanmaan marketeilla käveleskelemässä treenin päätteeksi.

Jaden kanssa otettiin liikkeenomaisesti jäävät ja luoksetulo. Ei kauheasti kehumista, mutta jotenkuten saatiin räpellettyä liikkeet läpi ja luoksetulo ja liikkeestä maahanmeno olivat oikeastaan ihan siedettäviä...! Seuraamisessa ei kylläkään ollut päätä eikä häntää tällä kerralla n035.gif

Tosi hyödylliset treenit kuitenkin, sain hyviä vinkkejä Paulalta ja muutaman ahaa-elämyksen koin siitä, mitä seuraavaksi pitää treenailla. Pitkä tauko ohjatuissa treeneissä taas näkyi siinä, että Jade hökötti ja minä en osannut vaatia kontaktia.

Ensi viikolla olisi jo epikset. Ihan kiva nähdä miltä se koe-tilanne vaikuttaa ja miten ottaa se sitten huomioon virallisessa kokeessa. Tänään lähti myös ilmot Kemiin, missä alo-luokkaa tuomaroimassa Allan Aula. Jospa sieltä heruis se ykköstulos s070.gif

Lisää treeniä erityisesti kontaktiin ja palkkaamiseen. Lenkeillä jatkan lyhyitä seuruupätkien ottamista käveleskelyn ohessa.

Sitten vähän positiivisempaa juttua... BH-kokeen kaupunkiosuuden treenailua Linnanmaalla. Jade oli treenien jälkeen paljon paremmassa vireessä kuin torstain treenissä ja sain hyvin kontaktin siihen, vaikka Paula ja Poppis lähtivätkin kävelemään ihan toiseen suuntaan.         

Vastaan tuli juoksijaa, pyöräilijää, lapsia, ostoskärryjä, häiriötä eestä ja takaa. Jade oli ihan kuulolla ja rauhallinen, nyt pystyin keskittymään siihenkin, että se ei vetänyt. Paljon kivempi suoritus kuin torstaina.

Lopuksi meitä vastaan tuli myös koirakko, kuin tilauksesta. Ohitimme parin noin puolentoista metrin päästä ilman mitään reaktiota Jadelta. Hieno juttu ja täydellinen, kuin meitä varten tehty, treeni!

Pyrin nyt enemmän käveleskelemään tuolla Patelan "keskustassa" ja sitten mennä välillä ihan tarkoituksella vilkkaampaan paikkaan harjoittelemaan. Ollaan hyvällä alulla ja syksyyn mennessä kaupunkiosuus hoituu varmasti ongelmitta.

Surkea sateinen sää tänään. Jospa se huomiseksi taas kirkastuu happy0026.gif

Huomenna olisi tarkoitus raahautua tokotreeniin ja maanantaina jatkamme BH-kurssin parissa tottistellen.


kevt08002.jpg

Tältä meidän piha näytti eilen ja nyt ovat nuokin vähäiset lumet sulaneet! Kohta sitä kai pääsee (?) jo haravan varteen...!

Kiitos Pamulle treeniseurasta ja hyvistä nauruista a075.gif