Eka virallinen tokokoe takanapäin... Meni vähän huonommin kuin mitä odotin, mutta opettavainen reissu kaiken kaikkiaan. Tietääpä nyt mihin kiinnittää huomiota tulevissa treeneissä ja saatiin kokemusta lisää. Eli vaikka pisteiden valossa epäonnistunut reissu, niin muuten kokeesta jäi ihan hyvä mieli.


Luoksepäästävyys 10

Jade istui hienosti sivussa, ei mitään ongelmaa.


Paikallamakaaminen 0

Meni maahan ennen käskyä. Ryömi eteenpäin vähän ihan paikallaolon alkuun r010.gif, mutta oli sen jälkeen suht rauhallisena jonkin aikaa. Keskeltä lähti yksi koira pois, Jade selvästi arpoi lähteäkö myös. Sitten liikkeenohjaaja lähti kävelemään Jaden edestä parin metrin päästä, jonka jälkeen Jade hurautti vauhdikkaasti luokseni.


Seuraaminen kytkettynä 6

Sekoilin itse hihnan kanssa koko liikkeen ajan. En lähtenyt liikkeelle tarpeeksi reippaasti ja kontakti tippui. Ei istunut peruasentoon kertaakaan(!). Melkoista epävarmaa sählläämistä omalta osaltani koko liikkeen ajan. Jade edisti ja taisi jäädä täyskäännöksissä jälkeen.


Seuraaminen taluttimetta 6

Paljon parempi liikkeelle lähtö ja alku, mitä tuomarikin kommentoi. Jade edisti, mutta pätkittäin hyvää seuraamista ja tuli muistaakseni peruasentoihin. Täyskäännöksen jälkeen lähti haahuilemaan hetkeksi.


Liikkeestä maahanmeno 8,5

Muuten perus suoritus, mutta jäi vinoon. Meni tuomarin mukaan välittömästi maahan käskystä. En nyt muista oliko liikkeessä muuta, joka pisteitä vähensi.


Luoksetulo 0

Harmittavasti luoksetulo meni nollille. Tämä on kuitenkin ollut meillä hyvä liike ja Jade tekee normaalisti iloiset, täpäkät luoksetulot. Lähti melkein välittömästi perääni, johtuikohan sitten siitä, että luoksetulo otettiin suoraan hallin ovea kohti. Treeneissähän luoksetulo tökki torstaina niin, että meni maihin aina lähdettyäni, eli jonkinlainen epävarmuus tähän on tullut nyt.


Liikkeestä seisominen 7

Pysähtyi hitaasti ja palatessani takaisin liikkui muutaman askeleen niin, että oli vinossa.


Estehyppy 0

Mikä lie idea tuli neidin päähän, mutta erittäin vauhdikkaasti suoritti hypyn kaksi kertaa peräkkäin e035.gif Itse en tajunnut käskyttää heti, vaikka näin että nyt tullaan vauhdilla takaisin esteelle. Ainakin olisimme saaneet muutaman pisteen... e025.gif Harmi, ettei yleisön viihdyttämisestä annettu pisteitä...!


Kokonaisvaikutus 8

Tuomari oli ihan symppis heppu ja sanoi, että meidän yhteistyö vaikuttaa ihan lupaavalta ja iloiselta, ja että Jadella on kova into tehdä töitä, mutta ei olla ihan valmiita vielä.


85 pistettä, ALO0 tuomarina Olavi Pajala.


164.jpg


Kokemuksena hyvä ja opettavainen. Treeneissä pitää nyt ottaa huomioon tuo paikallaolo (mietin otanko räminäpurkin käyttöön vai vahvistanko lyhyemmillä paikallaoloilla) ja luoksetulo, jota pitää näköjään ottaa seuraamisien jälkeen ja hallilla oven läheisyydessä.

Jade oli mukavasti messissä ja se oli helppo motivoida vireeseen. Pientä tohotusta hallille tultaessa ja sieltä lähdettäessä. Keskittymiskyky ei tänään ollut ihan parhainta, se näkyi kaikissa suorituksissa. Ohjaajaa taas jännitti hirmuisesti ja omia mokiakin tuli tehtyä useampia.

Kokeen jälkeen otin hallilla seuraamista Jaden kanssa ja se oli huomattavasti parempaa kuin itse kokeessa. Niinpä tietysti a080.gif

No, oppia ikä kaikki. Seuraavan kerran tokottelemme Raatin kentällä möllitoko-kokeessa toukokuun puolella ja koetamme uudelleen virallista meininkiä mahdollisesti kesäkuussa tai elokuussa. Toivottavasti paremmin tuloksin o075.gif


Isot onnittelut loppuun Paula ja Poppis, sekä Jenni ja Rulla-tervu ykköstuloksista e060.gif