Tänään kävimme treenailemassa Linnanmaan marketeilla BH-kokeen kaupunkiosuutta.

Jade olisi tarvinnut hetken totutteluaikaa ennen meidän vuoroa, mutta siihen ei oikein ollut mahdollisuutta, kun olin ensimmäisille koirakoille "häiriöhenkilönä". Hieman ylimääräistä energiaa siis ja näkyihän sekin meidän suorituksessa, että ei paljon olla "kaupungilla" Jaden kanssa käppäilty. Jade ei kuitenkaan ollut pelokas, vaan vähän varuillaan ja hermostunut, mutta sekin meni ohi kun otin tokojuttuja Jaden kanssa oman osuutemme jälkeen.

Olin oikeastaan ihan tyytyväinen moneen asiaan meidän treenissä. Jade ei rähähtänyt häiriökoiralle ja muutenkin suoriuduimme muista häiriöistä ihan ok. Hieman Jade veti välillä ja kuulemma pidin Jadea "ihan liian lyhyellä hihnalla", mutta sekin johtui enemmänkin siitä, että minä olin hermostunut.

Käveleskelimme sitten enemmänkin markettien edessä, missä vieressä kolisivat rullalaudat ja ostoskärryt, ja pyöräilijöitä tuli joka suunnasta, eikä meillä ollut mitään ongelmaa. Hihna oli löysällä, Jade oli ihan rauhallinen ja kuulolla koko ajan.

Tarvitsemme kuulemma paljon treeniä lisää, mikä kyllä onkin totta. Mutta meillä on hyvin aikaa harjoitella k025.gif Lauantaina menemmekin käppäilemään Myllyojan liikekeskukseen ja lähistölle, missä taatusti on paljon enemmän liikennettä ja elämää kuin Pateniemessä.

Maanantaina sitten tottisosuutta treenaamaan s015.gif