Kävimme aamulla kahdeksan maissa ottamassa pienet tokotreenit, Pamun ideoimana. Olikin hyvä ottaa vähän tuntumaan taas halliin, ennen huomisia epiksiä, jonne lähdemme käpöttelemään ennen yhdeksää aamusella.

Alkuun hyppyä, joka ei nyt jostain syystä (ts. Jaden tohottamisen takia a015.gif ) tuntunut menevän nappiin ollenkaan. Hyppy on kuitenkin ollut meillä hyvä jo pitemmän aikaa, ehkä epiksissä se taas muistuu mieleen kakaralla. Yhden ok hypyn sain loppuun, siinäkin Jade vähän steppaili esteen takana.

Seuraaminen hihnassa oli aika onnetonta alkuun, mutta parani loppuua kohti ihan kivaksi suoritukseksi. Tosin kovin täpäkkää menoa en saanut koirasta irti tässä ollenkaan ekaan otteeseen, mutta toisella kertaa sujui jo huomattavasti paremmin. Sentään käännökset, täyskäännökset, juoksu ja pysähtyminen olivat hyviä.

Kaksi paikallaoloa, molemmat takapalkalla. Toinen lyhyt, puolisen minuuttia, mikä meni hyvin ja toinen kahden minuutin paikallaolo joka sujui kohtalaisesti - nousi istumaan kahdesti ja oli koko ajan kuulolla, mitä hallin ulkopuolella tapahtui. Olin kuitenkin tähänkin ihan tyytyväinen. Kivempi tietty olisi ollut, jos ei olisi noussut istumaan kertaakaan n075.gif

Seuraaminen vapaana. Tosi hyvä muuten kaiken kaikkiaan, mutta edisti välillä.

Luoksetulo: vauhdikas ainakin...!  a075.gif  Tuli vähän vinoon eteen ja melkein törmäsi. Hyvä perusasento.

Jäävistä otin liikkeestä seisomisen, jossa viime aikoina tarvinnut kaksi käskyä ja olen treenaillut takapalkalla ja eri tyyleillä nyt. Nyt seisominen oli ihan jees. Ehkä otti askeleen tai pari perään, mutta pysähtyi ilman toista käskyä.


Hyvää treeniä, vaikka alku menikin tohottamisen piikkiin Jadella. Huomenna saa nähdä miten se hyppy sujuu ja saanko seuraamiseen hyvää virettä... Palailen illalla kertomaan miten meni.


kokeilut004.jpg


Leppoisaa viikonloppua kaikille! e035.gif