Viime lauantain, eilisen ja tämän aamuiset tokoilut lyhyesti ja ytimekkäästi e030.gif

Ongelmana lauantain treenissä: jäävät sekoittuivat, maahanmeno toosi hidas. Seuraamisessa pientä haahuilua, vaikka kokonaisuutena ok. Positiivista: todella hyvä paikallaolo kovassa häiriössä kaksi minuuttia. Kivat, nopeat luoksetulot.

Ongelmien korjaukseksi maahanmenoja helpotettuna, nopeutta lisää, iso palkka. Lyhyempiä innostavampia seuraamispätkiä.

Keskiviikon treeneissä ongelmana paikallaolo, josta karkasi kerran leikkimään vieressä makaavan koiran kanssa ja kerran omasta mokastani johtuen tuli luokse. Kova häiriö koirasta, joka vähän väliä nousi istumaan haukkuen. Jade ei kestä sellaista häiriötä tässä vaiheessa. Positiivista: erittäin kivaa seuraamista, liikkeestä maahanmeno onnistui tavalliseen malliin, hienot kaukot, paikallolo yksin 2 minuuttia onnistui hyvin, luoksetulot napakat, iloinen meininki.

Ja tämän aamun treenit, joissa minun piti ehdottomasti ottaa vain hyppy ja leikitystä hallilla... Ongelmat: luoksetulon paikallaolossa meni maahan lähdettyäni kävelemään tai viimeistään siinä vaiheessa, kun käännyin koiraa päin ja odotin hetken. Ratkaisuksi ongelmaan otin erittäin pienellä välimatkalla luoksetuloa ja lyhyitä paikallaoloja istuen. Loppuun sain hyviä luoksetuloja taas, mutta jäi epäilyttämään koko liike... Hypyssä steppasi esteen takana. Sille en mahda mitään ennen koetta, mitä nyt paikallaoloa seisten voidaan ottaa vielä.

Positiivista: lähes neljän minuutin paikallaolo ryhmäliikkeenä, yhden koirakon ottaessa piilopaikallaoloa ja toisen palkatessa välillä - Jade pysyi hienosti aloillaan, tosin katseli ovea lähes koko ajan. Kehuin katsekontaktista. Seuraamiset olivat kivoja ja suht tiiviitä, edessä olevat agiesteetkään eivät kiinnostaneet (tällä kertaa). Jäävät onnistuivat hyvin.


Ja kokeeseen mennään lauantaina. Saa nähdä mikä liike koituu meidän turmioksi tuolla, jännityselementtejä kun näköjään löytyy vähän joka liikkeestä tällä hetkellä e015.gif 18 koirakkoa ALO-luokassa, tiedossa siis pitkä iltapäivä hallilla norkuen omaa vuoroa odottaen. Pystynköhän pitämään Jaden vireessä odotellessamme, siinäkin on oma haasteensa.

Huomenna ei ole tarkoitus ottaa yhtään mitään liikkeitä, mutta luultavasti otan jossain vaiheessa ne kaikki, omatekoista hyppyestettä myöten e025.gif


033.jpg

Nyt lenkille! Kiitos treenikamuille ja Pamulle hyvistä vinkeistä! Lähdemme metsästämään käpysiä! Homma, joka on Jadesta paljon mielenkiintoisempaa kuin tyhmä tokottelu g010.gif