Tottistreeniä BH-kurssin kolmannella kerralla.

Otin Jaden kanssa pk-luoksetulon ja henkilöryhmän, seuraamista ja paikallaoloa pätkittäin. Luoksetulo oli oikein hyvä, vaikka maahanmenoon tarvitsi kaksoiskäskyn (tai sitten olin liian hätäinen, huomasin myöhemmin, että Jade meni kyllä maahan, mutta tavallista verkkaammin).

Henkilöryhmässä meni muuten kivasti, mutta ensimmäistä kertaa ryhmän keskelle mentäessä Jade haukahti mustiin pukeutunutta, vähän kyyryssä seisovaa naista. Muuten ryhmän läpi kulkeminen sujui hienosti, tosin kontakti tippui vähän ja yhtä naista Jade haisteli ohi mennessään.

Seuraamisessa myös kontakti tippui välillä, mutta ihan ok seuraamista, ottaen huomioon, että minua jännitti, kun teimme liikkeet yksitellen. Jade vaistoaa jännittämiseni äkkiä ja silloin senkin suoritus kärsii. Meidän vuoron päätyttyä otin seuraamista lisää ja olin tosi tyytyväinen Jaden paikkaan ja kontaktiin.

Paikallaolon otin lyhemmissä pätkissä, koska se BH-kokeen paikallaolo on liian pitkä Jadelle vielä ja kelikin oli surkea (tuiskutti räntää ja kova tuuli). Tämä tarvii enemmän treeniä; Jade nousi seisomaan, kun liikkeitä suorittava koirakko otti luoksetulon.

Hyvät treenit ja nyt tuntuu siltä, kun on nähnyt kaupunkiosuuden ja tottispuolta, että ilmo kyllä lähtee BH-kokeeseen heti, kun jossain suht lähellä sellainen pidetään s025.gif

Ainoa miinuspuoli tämänpäivän treeneissä oli se, että olin pukeutunut vähän turhan kevyesti säähän nähden ja nyt minulla onkin sitten lämpöä ja kurkku kipeä. Huomisen otankin levon kannalta, katsotaan miten tässä toipuu torstaihin mennessä, jolloin pitäisi olla BH-kurssin päätöskerta.

s010.gif    Nyt vällyjen allle lämpenemään! g025.gif


PS. Tosin ensi pitää tsekata uutuussarja Life on Mars...