Tällä viikolla koirakuvahaasteessa tarinoidaan. Minä voisin kertoa teille tarinan siitä, miten pikkumusta tuli ja valloitti erään tytön elämän kokonaan!


Se oli pieni musta nallekarhu, joka tulla tupsahti harkinnan ja pohdinnan ja tietysti hullun ihastumisen jälkeen tytön syliin. Elettiin vuotta 2006, joten siitä on jo hyvin pitkä, pitkä aika, kun kaikki tämä tapahtui...!

    427391.jpg

Tätä nallea alettiin kutsumaan nimellä Jade. Jade siksi, koska tyttö oli päättänyt ajat sitten, että ensimmäinen tyttölapsi sen nimen saisi. No mieli muuttui lapsista, ainakin niistä kaksijalkaisista, mutta Jaden hän sai jokatapauksessa.

Pari vuotta aikaisemmin Uuden Vuoden tinoissakin oli nähty hännällinen vauva, joten mitään sattumaa tytön ja pikkumustan polkujen yhteenkietoutuminen ei ollut!

    418346.jpg

Yhdessä tyttö ja musta nalle asuivat korkeassa linnassaan, katsellen maailmaan pilvien korkeudelta, mutta tyttö kyllästyi kantamaan pikkumustaa portaita pitkin neljän kerroksen verran monta kertaa päivässä. Jostain hän oli lukenut, että pienten mustien ei tulisi rasittaa omia tassujaan moisella kiipeämisellä niin nuorina.

Niinpä he lähtivät, pakkasivat kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttivat pieneen keltaiseen tupaan suuren meren rantaan.

   418343.jpg

He tutkailivat yhdessä maailmaa ja löysivät uusia maisemia ja seikkailuja, sekä tapasivat uusia ystäviä.

   440417.jpg

Kävi nimittäin ilmi, että pikkumusta ei ollutkaan ainoa laatuaan, vaan samanmoisia mustuaisia oli muitakin.

Ja kun pikkumusta kasvoi, ja kasvoi, ja kasvoi vain, alkoi tyttö epäillä, ettei kyseessä ollutkaan nalle ollenkaan... vaan Belgialainen paimeneläin!

   418344.jpg

Se selittikin monta asiaa. Kuten sen, miksi nalle haukkui ja heilutti mustaa viuhkamaista häntäänsä. Miksi se hautasi luut takapihalle. Miksi se ajoi takaa kissoja ja tennispalloja.

   434403.jpg

Mutta tyttö oli siinä vaiheessa jo niin kiintynyt pikkumustaan, että ei enää välittänyt karvaisen kamunsa muutoksesta, vaan rakasti sitä juuri sellaisenaan. Ja he elivät yhdessä elämäänsä onnellisina (tosin välillä paimeneläin sai tytön hulluuden partaille tempauksineen) eteenpäin!

Tämä tarina ei ole täysin totta, mutta se voi muistuttaa teitä eräästä blogistanian kuuluisasta kaksikosta e025.gif Älkää välittäkö yhdenmukaisuuksista!


Tarunomaisia hetkiä kaikille r035.gifr040.gif